Stilla Memory 30 ml

Stilla Memory 30 ml
Stilla Memory 30 ml
Stilla Memory 30 ml
Stilla Memory 30 ml
Stilla Memory 30 ml
Stilla Memory 30 ml
Ár:
8.990 Ft(7.079 Ft + ÁFA)
Cikkszám:
11703
Elérhetőség:
3 db
Mennyiség:
db

Vízbázisú, magas felszívódású étrend-kiegészítő cseppek.

 

A szellemi fittségünk megtartására kevesebb figyelmet fordítunk, mint a fizikai erőnlétünkre, pedig megfelelő aktív komponensek bevitelével a mentális funkciók javíthatók, fenntarthatók.

Életkorunktól függetlenül is javasolt a mentális egészségünk fenntartása a kognitív funkciók javítása érdekében. Napjainkban a társadalmat széleskörűen érinti a szellemi kimerültség, a memória- és alvászavarok. Sokan úgy gondolják, hogy az agy keringési zavarai csak 50 éves kor felett okoznak problémákat, de a neurológusok állítják, hogy 35 év felett már mindenkit érinthet az agy kognitív károsodása.

Még az enyhe koronavírus (SARS-CoV-2) fertőzést átélők közül is többen panaszkodnak fennmaradó idegrendszeri tünetekre. Sokaknál jelentkezik koncentrációs nehézség, memóriazavar, az ún. “agyiköd”.

A kor előrehaladtával nehezebb pótolni a vitaminokat, mert ha eleget is veszünk magunkhoz belőle az étkezéssel, az idősebb szervezet már nem tudja olyan mértékben felszívni. Ezért is nagyon fontos biológiailag jól hasznosuló formát bevinni a szervezetbe.

A mentális egészség fenntartása érdekében adaptogén növényi aktív komponenseket használunk, ami segíthet növelni a napi stresszel szembeni általános ellenállást.

A MEMORY egyik kiemelkedő hatóanyaga, a citikolin, ami a neurotranszmitterek (ingerületátvivő anyagok) közé tartozik. Ezeknek az anyagoknak az a feladatuk, hogy jelet továbbítsanak két idegsejt között, tehát elősegítsék az agysejtek kommunikációját. A citikolin is egy ilyen jeltovábbító anyag, amely fontos szerepet játszik a logikus gondolkodás, a figyelem és a memória egészséges működésében. Ahogy idősödik az ember, úgy csökken az agyban a citikolin szintje, ezzel párhuzamosan pedig romlik a memória és a koncentrációképesség. A citikolin vízoldékony és gyorsan bejut az agyba, a tanulmányok azt mutatják, hogy csaknem 100% -os biológiai hozzáférhetőség van a szervezetben.

Kutatásaink során egyedi kombináció alapján alkottuk meg a szellemi frissességet támogató aktív komponenseket tartalmazó MEMORY cseppeket.

 

Figyelmeztetés: Szoptatási időszak alatt fogyasztása nem ajánlott!

 

Ajánlott fogyasztása: a legjobb felszívódás érdekében érdemes a reggeli, délelőtti, vagy kora délutáni órákban fogyasztani

A Memory egyidejűleg kombinálható a következő termékekkel:

 

Immunity

C+D+Zn

Fulvotikum

Mom Power

Neuro Mg

 

Hatóanyagtáblázat

Figyelmeztetés: A termék kisgyermekek elől elzárva tartandó! Az étrend-kiegészítő nem helyettesíti a kiegyensúlyozott, vegyes étrendet és az egészséges életmódot! Az ajánlott napi mennyiséget ne lépje túl!

 

Adagolás: memória zavarok esetén 20 csepp (1 ml) naponta. 1 üveg = 30 napos adag.

Használat előtt felrázandó.

 

Összetevők:

 

1 ml       *NRV

Magnézium-L-Treonát,  66 mg   18%

B1-vitamin          1,1 mg  200%

B3-vitamin          16 mg    100%

B5-vitamin          6 mg      100%

B6-vitamin          6 mg      428%

B12-vitamin       200 μg  100%

C-vitamin            33 mg    41%

Cink Pikolinát     10 mg    100%

Szelenometionin              50 μg     50%

Fulvosav, Panax Ginseng, Citikolin, Bakopa, Gotu Cola, Astaxanthin, Beta-Cyclodextrin, Kálium-Szorbát, Huperzine-A                       

NA

* Napi beviteli referencia érték felnőtteknek

Tárolás: 5-20 °C között, napfénytől védve.

Minőségét megőrzi: lásd a doboz alján.