NOW B-12 Liposomal Spray 1000 mcg 59 ml

NOW B-12 Liposomal Spray 1000 mcg 59 ml
NOW B-12 Liposomal Spray 1000 mcg 59 ml
NOW B-12 Liposomal Spray 1000 mcg 59 ml
NOW B-12 Liposomal Spray 1000 mcg 59 ml
NOW B-12 Liposomal Spray 1000 mcg 59 ml
Ár:
8.200 Ft(6.457 Ft + ÁFA)
Cikkszám:
11559
Gyártó:
Elérhetőség:
Raktáron
Mennyiség:
db

A liposzómális transzport rendszer a B12-vitaminnal kombinálva ideális felszívódást és hatást biztosít. A B12-vitamin biztonságosan kapszulázott és védett liposzóma nanorészecskék formájában, amelyek aktívan áthatolnak a vékonybél falán, és a nyirokrendszeren keresztül közvetlenül a véráramba szívódnak fel.

A 432/2012/EU BIZOTTSÁGI RENDELETE alapján engedélyezett egészségre vonatkozó állítások

A 432/2012/EU BIZOTTSÁGI RENDELETE alapján engedélyezett egészségre vonatkozó állítások

A B12-vitamin hozzájárul:

  • normál energiaanyagcsere
  • az idegrendszer normál tevékenységei
  • normál homocisztein anyagcsere
  • normál szellemi tevékenység
  • normál vörösvérsejt termelés
  • az immunrendszer normál működése

TOP FELSZÍVÁS ÉS HASZNÁLHATÓSÁG

A liposzómák napraforgó lecitinből izolált tiszta foszfolipidekből készülnek. Méretük néhány nanométertől több tíz mikrométerig terjedhet. Vízzel kombinálva a foszfolipidek mikroszkopikus struktúrákat alkotnak, közepén vízzel töltött üreggel, amelyet foszfolipid héj vesz körül. Ekkor a foszfolipid közepén lévő vízben más molekulákat is fel lehet oldani, például vitamint vagy glutationt, amelyeket könnyen fel kell szívnunk a szervezetbe. És míg a hidrofil (vízvonzó) molekulák a kapszulázott mag belsejében tarthatók, addig a hidrofób (vízlepergető) anyagok beleoldódhatnak a foszfolipid membránba – ily módon a liposzómák hidrofil és hidrofób molekulákat is szállíthatnak. Ezeknek az egyedülálló tulajdonságoknak köszönhetően pedig az anyatermészet, például az anyatejben, és a szakosodott gyártók is használják gyógyszerek vagy étrend-kiegészítők gyártásában.

A liposzómák mikrotápanyagok szállítására való felhasználásának fő előnye, hogy magukat a liposzómákat semmilyen módon nem zavarja az emésztés folyamata, miközben áthaladnak az emésztőrendszeren. A hagyományos étrend-kiegészítőkkel a szervezet nagyon gyakran sok összetett molekulát lebont, mielőtt azok felszívódnának, vagy egyszerűen nem veszik fel olyan könnyen, vagy ezt követően metabolizálják és lebontják a májat, így a teljes felhasználás jelentősen csökken.

Ezzel szemben a liposzómák stabilitásuk és ideális méretük miatt könnyen felszívódnak. De ez még nem minden. A különbség abban is van, hogy a liposzómák gyorsabban jutnak be a véráramba és a sejtbe. Sajátos molekuláris formájuknak köszönhetően a liposzómák a nyirokrendszeren keresztül szívódnak fel, ahol az úgynevezett mellkasi csatornán közvetlenül a véráramba hatolnak. A következő lépésben az úgynevezett passzív diffúzió révén minden sejtbe felszívódnak. Ezzel ellentétben a klasszikus vitaminokat és ásványi anyagokat tartalmazó étrend-kiegészítők, amelyek első lépésben a májba jutnak, ahol metabolizálódnak, és csak ezután kerülnek a véráramba.

A liposzómák azonban még tovább mennek a felszívódás terén. Segítik az aktív molekulák közvetlen szállítását a sejtfolyamatokba, ahol nagy mennyiségben van szükség mikrotápanyagokra. A liposzóma foszfolipid kettős rétege képes kombinálódni más kettős rétegekkel, például magával a sejtfallal - és így a liposzóma tartalma (vitaminok vagy egyéb hasznos anyagok) közvetlenül a sejtekbe kerül.

Adagolás:

Naponta 0,7 ml közvetlenül a szájba, vagy adjon hozzá egy pohár vízhez vagy gyümölcsléhez, hacsak orvosa másként nem rendeli.   

Figyelmeztetés: Csak felnőtteknek. Beszéljen kezelőorvosával, ha Ön terhes/szoptat, gyógyszert szed vagy bármilyen egészségügyi problémája van. Tartsa távol gyermekektől. Természetes színváltozások előfordulhatnak ennél a terméknél.