Stilla Mom Power 30 ml

Stilla Mom Power 30 ml
Stilla Mom Power 30 ml
Stilla Mom Power 30 ml
Stilla Mom Power 30 ml
Stilla Mom Power 30 ml
Stilla Mom Power 30 ml
Ár:
8.990 Ft(7.079 Ft + ÁFA)
Cikkszám:
11704
Elérhetőség:
3 db
Mennyiség:
db

Vízbázisú, magas felszívódású étrend-kiegészítő cseppek.

 

A Stilla Mom Power cseppekkel végre kitörhetsz a stressz és a fáradtság ördögi köréből!

 

Nem könnyű anyának lenni – számtalan felelősség, döntések és véget nem érő feladatok sokasága minden nap. Itt az ideje, hogy Te is felfedezzd a Stilla Mom Power cseppek erejét! Vízalapú, jól felszívódó étrend-kiegészítő, amelyet úgy terveztek, hogy kiegyensúlyozza a mindennapokat. Erőteljes összetevők gondosan összeállított keverékével – többek között magnézium-L-treonát, Rhodiola rosea, L-teanin, gamma-amino vajsav, ashwagandha gyökér, panax ginseng, kolin-bitartarát – a Stilla Mom Power azért van itt, hogy úgy támogathasson és megerősíthessen, mint még soha.

Figyelmeztetés: Szoptatási időszak alatt fogyasztása nem ajánlott!

 

Mit várhatsz az összetevőktől?

 

Magnézium-L-treonát: A magnéziumnak ez az egyedülálló formája a vér-agy gáton átjutva, fokozza az agyműködést és elősegíti a nyugalomérzetet. Az egészséges kognitív funkciók támogatásával a magnézium-L-treonát segíthet javítani a fókuszt, a memóriát és a mentális tisztaságot, lehetővé téve, hogy könnyebben és higgadtabban oldhasd meg a mindennapi kihívásokat.

 

Rhodiola rosea: Az adaptogén gyógynövényként ismert Rhodiolarosea-t évszázadok óta használják a stressz és a fáradtság leküzdésére. Segít szabályozni a kortizolszintet, a hírhedt stresszhormont, elősegítve a nyugalom és az általános jólét érzését. A Rhodiolarosea-t azért tettük a  StillaMomPower cseppekbe, hogy fokozzhassa az ellenálló képességet és a mentális teljesítményt, lehetővé téve, hogy megújult energiával  tevékenykedhess elfoglalt mindennapjaidban.

 

L-theanine: A tealevelekben természetesen megtalálható L-theanine híres relaxációt elősegítő tulajdonságairól. Elősegíti az alfa agyhullámok tevékenységét, amely a nyugodt éberség állapotával jár együtt. Az L-theanineStillaMomPower cseppekbe való beépítésével célunk, hogy segítsünk megtalálni a békés egyensúlyt a káosz közepette, lehetővé téve a nyugalom érzését anélkül, hogy a koncentráció vagy a szellemi éleslátás sérülne.

 

GABA: A gamma-amino-vajsav (GABA) egy gátló neurotranszmitter, amely segít szabályozni a neuronok ingerlékenységét, elősegítve a relaxációt és csökkentve a szorongást. Azáltal, hogy a StillaMomPower tartalmazza a GABÁ-t, segít megnyugtatni a túlhajszolt elmét és elősegíti a nyugodtabb állapotot, lehetővé téve, hogy hatékonyabban kezeld a stresszt és megőrizd pozitív szemléleted.

 

Ashwagandha gyökér: Az ashwagandhát régóta tisztelik az ayurvédikus gyógyászatban adaptogén tulajdonságai miatt. Segít a szervezetnek alkalmazkodni a stresszhez és támogatja az általános vitalitást. Az ashwagandha gyökér erejének a StillaMomPower cseppekben való hasznosításával természetes módot kínálunk a rugalmasság fokozására, a fáradtság leküzdésére, valamint a test és az elme egyensúlyának helyreállítására.

 

Panax ginseng: Az energizáló hatásáról híres panaxginseng egy erőteljes adaptogén, amely fokozza az állóképességet és küzd a szellemi és fizikai fáradtság ellen. A panax ginseng a MomPower cseppekben tartós energiát biztosít, amire szükség van ahhoz, hogy leküzd a napi feladatokat és újult erővel fogadhasd az élet kihívásait.

 

Kolin-bitartarát: A kolin létfontosságú szerepet játszik az agy egészségében és működésében. Támogatja a memóriát, a megismerést és a fókuszálást, lehetővé téve, hogy szellemileg éber maradj. Azzal, hogy a Mom Power cseppek kolin-bitartarátot tartalmaznak, fokozzuk a kognitív képességeinket, segít, hogy a csúcson maradj és a rohanó élet minden területén helyt állj.

 

A Stilla Mom Power cseppekkel végre kitörhetsz a stressz és a fáradtság ördögi köréből. A természetes összetevők erőteljes keveréke szinergikusan működnek, és biztosítják a szükséges támogatást, hogy higgadtsággal és megfelelő energiával vészeld át az anyaság kihívásait. Magas minőségű hatóanyagainkkal első kézből tapasztalhatod meg ezen összetevők előnyeit.

 

Itt az ideje, hogy visszaszerezd az erődet, megtaláld az egyensúlyt, és élvezd az anyaság örömét. Legyen a Stilla Mom Power cseppek a napi társad, és szabadítsad fel valódi képességeidet. Tapasztald meg a különbséget a Stilla Mom Power cseppekkel még ma!

 

Ajánlott fogyasztása: A legjobb felszívódás érdekében érdemes a reggeli, délelőtti, vagy kora délutáni órákban fogyasztani.

A Mom Power egyidejűleg kombinálható a következő termékekkel:

 

Immunity

C+D+Zn

Fulvotikum

Memory

Neuro Mg

 

Hatóanyagtáblázat

Figyelmeztetés: A termék kisgyermekek elől elzárva tartandó! Az étrend-kiegészítő nem helyettesíti a kiegyensúlyozott, vegyes étrendet és az egészséges életmódot! Az ajánlott napi mennyiséget ne lépje túl!

 

Adagolás: 20 csepp (1 ml) naponta, 1 üveg = 30 napos adag.

Használat előtt felrázandó.

 

Összetevők:

 

1 ml       *NRV

Magnézium-L-Treonát,  187,5 mg            50%

B3-vitamin          15 mg    94%

B5-vitamin          15 mg    250%

B1-vitamin          5 mg      454%

Rhodiola Rosea, L-Teanin, Gamma-Aminovajsav, L-Arginin, Ashwaganda gyökér, Panax Ginseng, N-Acetil-L-Tirozin, Kolin-Bitartarát, Kálium-Szorbát                          

NA

* Napi beviteli referencia érték felnőtteknek

Tárolás: 5-20 °C között, napfénytől védve.

Minőségét megőrzi: lásd a doboz alján.