Stilla Immunity 30 ml

Stilla Immunity 30 ml
Stilla Immunity 30 ml
Stilla Immunity 30 ml
Stilla Immunity 30 ml
Stilla Immunity 30 ml
Stilla Immunity 30 ml
Ár:
7.990 Ft(6.291 Ft + ÁFA)
Cikkszám:
11705
Elérhetőség:
3 db
Mennyiség:
db

Vízbázisú, magas felszívódású étrend-kiegészítő cseppek.

 

Immunrendszerünket sejtek, szövetek és szervek együttese, összehangolt működése alkotja. Az immunrendszer tulajdonképpen védelmi mechanizmus, amely — többek között — a kórokozókkal szemben eredményes ellenállást biztosít.

 

De mi van akkor, ha immunrendszerünk kicsit legyengül? A stressz, az influenzajárványok és az időjárás változásai mind olyan tényezők, amelyek gyengíthetik az immunrendszerünket, és kitetté tehetnek a betegségeknek.

Az őszi-téli időszakban pedig sokan tapasztalják, hogy ha egyszer megfertőződtek — megfáztak, influenzásak lettek —, utána újra és újra “visszaesnek”, hiszen a vírus, vagy baktérium által meggyengített immunrendszernek időre van szüksége, mire újra megerősödik.

 

Itt jön képbe a Stilla Immunity cseppek ereje!

 

Milyen csodákat rejt az IMMUNITY? Az egyik fő összetevője az Echinacea, vagy más néven bíborlevelű kasvirág, amelynek gyógyító ereje évszázadok óta ismert. Legfontosabb hatóanyagai, mint az echinacin és a kávésav származékok, valamint az arabinogalaktán-poliszacharidok, klinikailag bizonyítottan segítik a felsőlégúti betegségek leküzdését és megelőzését.

Az IMMUNITY másik kiemelkedő összetevője a Béta-glükán, mely az egyik leghatékonyabb természetes immunsejt aktiváló anyag. Ez a csodálatos összetevő egyedi biológiai aktivitással rendelkezik, így erősítheti a szervezetet, hogy hatékonyabban küzdjön meg a betegségekkel.

Az IMMUNITY azonban nem csak ezekkel az összetevőkkel büszkélkedhet! A fekete bodza kivonata és a cink-pikolinát is megtalálható a cseppekben, amelyek további vírusellenes és immunerősítő tulajdonságokkal rendelkeznek. Ezek a növények és ásványi anyagok együttesen alkotják a tökéletes védelemet a szervezeted számára.

Ha szeretnéd, hogy immunrendszered mindig a legjobb formájában legyen, nincs más dolgod, mint az IMMUNITY-t választani!

 

Ajánlott fogyasztása: a legjobb felszívódás érdekében érdemes a reggeli, délelőtti, vagy kora délutáni órákban fogyasztani

 

Az Immunity egyidejűleg kombinálható a következő termékekkel:

 

C+D+Zn

Fulvotikum

Memory

Mom Power

 

Hatóanyagtáblázat

Figyelmeztetés: A termék kisgyermekek elől elzárva tartandó! Az étrend-kiegészítő nem helyettesíti a kiegyensúlyozott, vegyes étrendet és az egészséges életmódot! Az ajánlott napi mennyiséget ne lépje túl!

 

Adagolás: 20 csepp (1 ml) naponta, 1 üveg = 30 napos adag.

Használat előtt felrázandó.

 

Összetevők:

 

1 ml       *NRV

C-vitamin            80 mg    100%

Cink-Pikolinát    10 mg    100%

Szelenometionin              100 ug  100%

D3-vitamin         50 ug     100%

Fekete Bodza, Echinacea, Panax-Ginseng, Béta-Glükán, Kálium-Szorbát                 

NA

* Napi beviteli referencia érték felnőtteknek

Tárolás: 5-20 °C között, napfénytől védve.

Minőségét megőrzi: lásd a doboz alján.