Stilla C+D+Zn 30 ml

Stilla C+D+Zn 30 ml
Stilla C+D+Zn 30 ml
Stilla C+D+Zn 30 ml
Stilla C+D+Zn 30 ml
Stilla C+D+Zn 30 ml
Stilla C+D+Zn 30 ml
Ár:
4.590 Ft(3.614 Ft + ÁFA)
Cikkszám:
11709
Elérhetőség:
3 db
Mennyiség:
db

Vízbázisú, magas felszívódású étrend-kiegészítő cseppek.

 

A C-vitamin a veleszületett immunrendszert képes energizálni, a cink a szerzett immunitás kiépüléséhez is hozzájárul. A cink ezen kívül a pajzsmirigy működéshez is elengedhetetlen, így az anyagcsere szabályozására is jótékony hatással lehet.A D-vitamin rendkívül komplex hatást fejt ki és jelenleg is számos kutatás középpontjában áll, és azt tudjuk róla, hogy mind a hormonháztartás helyes működése szempontjából, mind a szervezet védekezőképessége számára nélkülözhetetlen, külön pótlásáról különösen a téli, napfénymentes időszakban mindenképpen érdemes gondoskodni.A három anyag belső, egészségre kifejtett jótékony hatásai hamar meglátszódhatnak kívül is, hiszen a bőr, a haj és a körmök egészsége is nagyban függ e három anyag elegendő jelenlététől a testben.

 

A fehér kristályos kiválás az üvegen az aszkorbin sav természetes folyamata, használat közben megtörténhet. Mivel célunk, hogy felesleges anyagokkal ne terheljük a szervezetet, alig használunk tartósító szert, és adalék anyagot. Ezen kívül termékeink nagy koncentrációjú hatóanyagot tartalmaznak, így bizonyos kompromisszumokat kellett tennünk! A fehér kristályos kiválás a kupak alatt nem befolyásolja a termék minőségét.

 

Ajánlott fogyasztása: A legjobb délben fogyasztani.

C-Vitamin:

Mivel vízoldékony vitaminról beszélünk, a felesleges aszkorbinsav 4-6 óra alatt kiürül a vizelettel, célszerűbb a napi többszöri, kisebb dózisokban való pótlás. A szájon át történő adagolással elérhető legnagyobb plazmakoncentrációt a kutatóknak 4 óránként adott 300 mg-nyi C-vitaminnal sikerült elérniük. A C-vitamin a belekben szívódik fel, de minél többet szedünk be egyszerre, annál inkább üríti a szervezetünk, általánosságban elmondható, hogy 200 mg-ig a C-vitamin felszívódása közel 100%-os, 1000 mg-nál már csak körülbelül 50-60%, de még ez is rendkívül jónak mondható.

D-Vitamin:

Mivel zsíroldékony vitaminról beszélünk, érdemes étkezés közben elfogyasztani.

A tartós egészségmegőrzéshez szükséges D-vitamin-mennyiséget nem lehetséges pusztán táplálékkal bevinni. Emellett az is fontos, hogy akkor sem termel D-vitamint a szervezet, ha napfény csak ablakon keresztül éri a bőrt.

Cink:

Kutatások kimutatták, hogy a pajzsmirigy-alulműködésben és a pajzsmirigy-túlműködésben szenvedők gyakran cinkhiányban szenvednek, ami hajhullást is okozhat. A cink segíti az immunrendszer működését, vagyis lényegében a pajzsmirigy-gyógyszerrel kéz a kézben dolgozik együtt. Emellett a cink támogatja a pajzsmirigyhormonok előállítását és a T4 hormon T3 hormonná történő átalakítását is.

 

A C+D+Zn egyidejűleg kombinálható a következő termékekkel:

 

Mom Power

Memory

Immunity

Fulvotikum

 

Hatóanyagtáblázat

Figyelmeztetés: A termék kisgyermekek elől elzárva tartandó! Az étrend-kiegészítő nem helyettesíti a kiegyensúlyozott, vegyes étrendet és az egészséges életmódot! Az ajánlott napi mennyiséget ne lépje túl!

 

Adagolás: 2×20 csepp (2×1 ml) naponta.

Használat előtt felrázandó.

 

Összetevők:

 

2x1 ml  *NRV

C-vitamin            600 mg 750%

D3-vitamin         4000 NE               200%

Cink       10 mg   100%

Kálium-Szorbát                

NA

* Napi beviteli referencia érték felnőtteknek

Tárolás: 5-20 °C között, napfénytől védve.

Minőségét megőrzi: lásd a doboz alján.