Natur tanya slimbiotikum 30 db

Natur tanya slimbiotikum 30 db
Natur tanya slimbiotikum 30 db
Natur tanya slimbiotikum 30 db
Natur tanya slimbiotikum 30 db
Ár:
9.800 Ft(7.717 Ft + ÁFA)
Cikkszám:
11285
Gyártó:
Elérhetőség:
Raktáron
Mennyiség:
db

SZABADALMAZOTT ÉLŐFLÓRA (HOWARU® SHAPE)

Slimbiotikum termékünk egy szabadalommal védett (WO 2010/146568, WO 2011/013106, WO 2017/178315, WO 2017/178316), széleskörű dokumentációval rendelkező baktériumtörzset [Bifidobacterium animalis subsp. lactis B420TM ATCC SD6685] tartalmaz, mely a világhírű IFF cég fejlesztése, és ami HOWARU® Shape néven szabadalmazott élőflóra. A liofilizált élőflórát, szerves krómmal dúsítottuk és gyomorsav-ellenálló növényi kapszulába csomagoltuk. Termékünk kifejezetten ajánlott a normál testsúlyt célzó életmódváltás támogatásához.

 • 10 MILLIÁRD HOWARU® Shape SZABADALOMMAL VÉDETT ÉLŐFLÓRA
 • 40 MCG SZERVES KRÓMMAL, amely részt vész a makrotápanyagok normál anyagcseréjében
 • TUDOMÁNYOS KUTATÁSOKBAN VIZSGÁLT ÉLŐFLÓRÁVAL
 • KIFEJEZETTEN AJÁNLOTT TESTTÖMEG CSÖKKENTÉST CÉLZÓ ÉLETMÓDVÁLTÁS TÁMOGATÁSÁHOZ
 • GYOMORSAV-ELLENÁLLÓ, NÖVÉNYI KAPSZULATOK
 • NEM TARTALMAZ MESTERSÉGES SZÍNEZÉKET, TARTÓSÍTÓSZERT ÉS AROMÁT
 • FÜGGETLEN, AKKREDITÁLT LABORBAN IS BEVIZSGÁLT TERMÉK
 • VEGÁN, GLUTÉN- ÉS LAKTÓZMENTES FORMULA
 •  

A SZABADALOMMAL VÉDETT HOWARU® SHAPE ÉLŐFLÓRA SZAKMAILAG LEKTORÁLT PUBLIKÁCIÓKBAN ÉS EVIDENCIÁKON (BIZONYÍTÉKOKON) ALAPULÓ AJÁNLÁSOKBAN IS EGYARÁNT SZEREPEL.

A törzs olyan 225 fős elemszámú, 6 hónapos követéses vizsgálatban is szerepelt, ahol nem volt szükség az étrend vagy a fizikai aktivitás megváltoztatására. Bifidobacterium animalis subsp. lactis B420TM (ATCC SD6685) specifikus baktérium törzs, melynek teljes genomtérképe feltárásra került, biztonságos és jól tolerálható. 

Forrás 1
Forrás 2
Forrás 3

A HUMÁN MIKRÓBIÓTA ÉS AZ ELHÍZÁS KAPCSOLATA

A humán mikróbióta rendkívül sokszínű, és összetétele eltérő az egyes életkori szakaszokban. A humán gyomor-bél traktust elsőként kolonizáló domináns mikróbái közé tartoznak a bifidobaktériumok. 

A mikróbióta megváltozhat olyan tényezők hatására, mint a táplálkozási magatartás vagy az életmódi sajátosságok. Jelentős eltérés mutatkozik egy elhízott és egy normál testtömegű egyén mikrobiótáját összehasonlítva, amely valószínűsíthetően, többek között a Bacteroidetes/Firmicutes arány eltolódásának is tulajdonítható (elhízásban a bélflórát a Firmicutes fajok dominálják, a Bacteroidetes törzs képviselői pedig szinte teljesen kiszorulnak).

TERMÉKÜNK 10 MILLIÁRD HOWARU® Shape ÉLŐFLÓRÁT TARTALMAZ ADAGONKÉNT, AMELY KIVÁLÓ KIEGÉSZÍTŐJE TESTSÚLYCSÖKKENTŐ ÉLETMÓDVÁLTÁSNAK. Termékünk szerves krómmal is dúsított, ami hozzájárul az egészséges vércukorszint fenntartásához, valamint részt vesz a makrotápanyagok normál anyagcseréjében, mint például a szénhidrát és a zsír.

 

SLIMBIOTIKUM - KONTROLLÁLT GYÁRTÁSTECHNOLÓGIA

A GYÁRTÁSI FOLYAMAT AZ EGYIK LEGINKÁBB BEFOLYÁSOLÓ TÉNYEZŐ A TERMÉK HATÉKONYSÁGÁRA.

Ez fokozottan igaz az élőflórákat tartalmazó funkcionális kiegészítőkre. Az élőflórák rendkívül érzékenyek, hőre, fényre, páratartalomra, nedvességre, könnyen elpusztulnak vagy elveszítik egyes részeiket és metabolikusan aktív vegyületeiket.

Ezért először a felhasznált élőflóra teljes genomjának feltérképezése, majd stabilizálása a cél. Ez precíz genomikai és metabolomikai elemzéssel kezdődik. A B. lactis B-420 genomja 1,938,595 bázispárt tartalmaz, fontos, hogy ne történjenek benne genetikai, vagy fiziológia változások a feldolgozás során.

A kontrollált gyártástechnológia több lépcsős munkafolyamatok szabadalmazott, és harmadik fél által is ellenőrzött rendszere.A teljesen feltérképezett törzs, nemzetközi törzsgyűjteményben kap helyet, ezzel garantálható a konkrét fenotípus. Majd elkezdődnek a nem-humán kutatások, később pedig a humán kísérletek.

 • A SLIMBIOTIKUM a teljes élő baktériumot tartalmazza, mely életképes az eltarthatósági idő végéig.
 • A SLIMBIOTIKUM garantálja az élőflóra mennyiségét a minőségmegőrzési idő végéig, sőt a kontrollált gyártástechnológia még túl is biztosítja ezt, ezért az élőflóra mennyisége a gyártás pillanatában, a címkén feltüntetett hatóanyagtartalom háromszorosa, azaz 30x109 CFU (30 milliárd).

A gyártási folyamat minden szakasza szabályozott klíma és páratartalmú környezetet biztosít, ahol minden lépésben ellenőrzik a kívánt törzs életképességét és a szennyeződések hiányát.

Mivel a gyomor savas közege hatással lehet a bifidobaktérium életképességére, ezért a további stabilitás érdekében a hatóanyagokat késleltetett hatóanyagleadású, gyomorsav-ellenálló növényi kapszulába (DRcaps®) zártuk, így segítve a biztonságos eljutást, eltérő pH értékek mellett, a bélflóráig. A termék stabilitásának megőrzését és védelmét még a bliszter csomagolás is támogatja, hiszen ez a legkorszerűbb lezárási képességet biztosítja oxigén és nedvesség ellen az élőflóra számára.

Például a műanyagpalackok nem azok a csomagolóeszközök, melyek képesek az élőflórák  védelmére, és életképességük megőrzésére, hiszen nem védenek a nedvesség és oxigén ellen, melyre az élőflórák nagyon is érzékenyek.

FONTOS A KÜLÖNBSÉG VAN A FAJOK, A TÖRZSEK ÉS A BAKTÉRIUM TÖRZSEK KÖZÖTT!

Egy élőflóra élettani tulajdonságai a DNS „ujjlenyomatához” köthetőek, amit a nemzetségnév (Bifidobacterium), fajnév (pl. animalis subsp. lactis) és a törzs megnevezés (B420TM) után egy azonosító szám jelöl (ATCC SD6685). 

MIT TEHET MÉG? EGÉSZÍTSE KI A HOWARU® SHAPE ÉLŐFLÓRÁT ROSTANYAGOKKAL! 

A ROSTBEVITEL FELNŐTT KORBAN IS BEFOLYÁSOLJA A BÉL-MIKROBIÓTA ÖSSZETÉTELÉT. Rostok hatására nő a Bacteroidetes/ Firmicutes arány, a jótékony bélbaktériumok és a rövid láncú zsírsavak számának emelkedése következtében. Egészítse ki az élőflórás Natur Tanya® Slimbiotikumot a 3 féle rostot tartalmazó Natur Tanya® Vegán Bélradír Plusz termékkel, amely független akkreditált laborban is bevizsgált étrend-kiegészítő.

Natur Tanya® VEGÁN BÉLRADÍR PLUSZ az adagonként 7500 mg rostanyagot, 3 féle rostforrásból koncentrálja. Védjegyzett és enzimatikus úton előállított rövid láncú fruktooligoszacharidokkal (GOFOS™), almahéj pektinnel, védjegyzett, akáciafa törzséből és ágaiból nyert szárított növényi nedvvel (Fibregum™) és adagonként 100 mg orvosi citromfű kivonattal készül, amely hozzájárul a bélrendszer egészséges működéséhez, az emésztés támogatásához és a fizikális jólléthez.

A vízoldékony rostok olyan összetevők, amelyeket az emberi vékonybél nem emészt meg, és nem szív fel. Sértetlenül haladnak át az emésztőrendszeren, így elérve a vastagbélben élő jótékony bélbaktériumokat, melyek rövid láncú zsírsavakra (SCFA-k) fermentálják a rostokat, mint a butirát, a propionát és az acetát.

Forrás 4 

Nettó tömeg: 15 g (30 db) 

 

Összetevők: tömegnövelő szer (mikrokristályos cellulóz), kukoricakeményítő, DRcaps® gyomorsav-ellenálló kapszulahéj [hidroxipropil-metil-cellulóz, zselésítőanyag (gellángumi)], liofilizált (fagyasztva szárított) élőflóra [Bifidobacterium animalis subsp. lactis B420TM ATCC SD6685 (HOWARU® Shape)], csomósodást gátló anyag (zsírsavak magnéziumsói), szerves króm [króm(III)-pikolinát].

Adagolási javaslat: Napi 1 kapszula, lehetőleg étkezés előtt, bő vízzel lenyelve. Nyelési nehézség esetén, a kapszula tartalma belekeverhető hideg ételbe vagy italba, amelyet azonnal el kell fogyasztani. Antibiotikumos kezelés alatt is egyaránt alkalmazható, de érdemes az antibiotikum bevétele előtt vagy után 2 órával használni. Hosszú távú használata javasolt. 3 éves kortól alkalmazható.

Adagolási időtartam: Minimum 60 nap, maximum 180 nap.

Adagok száma a termékben: 30

Laktóztartalom: < 0,1 g/100 g

 • 3 éves kortól fogyasztható
 • A termék alkalmazható vérhígító mellett
 • A termék alkalmazható cukorbetegség esetén
 • A termék fogyasztható terhesség, és szoptatás időszakában
 • A termék alkalmazása mellett ügyeljen az egészséges életmódra, beleértve a megfelelő mennyiségű fizikai aktivitásra, és a kiegyensúlyozott, változatos, vegyes étrendre. A hosszú távú és hatékony testsúlycsökkentés támogatásához forduljon megfelelő szakemberhez.

Tárolás: Száraz, hűvös helyen, legfeljebb 25 °C-on, 60%-os relatív páratartalom alatt, sugárzó hőtől, fénytől és nedvességtől, valamint gyermekek elől elzárva tartandó!