Madal Bal Neera szirup, pálma és juharszirup

Madal Bal Neera szirup, pálma és juharszirup
Madal Bal Neera szirup, pálma és juharszirup
Madal Bal Neera szirup, pálma és juharszirup
Madal Bal Neera szirup, pálma és juharszirup
Madal Bal Neera szirup, pálma és juharszirup
Ár:
9.700 Ft(7.638 Ft + ÁFA)
Cikkszám:
11726
Elérhetőség:
6 db

Termékváltozatok:

Kiszerelés:
Mennyiség:
db

Neera méregtelenítés – hatékony és egyszerű

A Neera méregtelenítés célja a test természetes méregtelenítő képességének fokozása. Ez munka mellett is könnyen elvégezhető, hiszen nem lép fel fáradtság vagy gyengeségérzés, mivel a Neera ital nem más, mint egy folyékony táplálék, mely kiküszöböli az éhségérzetet, és energiát ad a tisztulási folyamatok alatt. A többféle pálma- és juharfa nedvéből készült Neera sziruppal a test a megfelelő arányban kap meg minden lényeges vitamint és ásványi anyagot, mely energikus működéséhez szükséges. A szilárd élelmiszert mellőző táplálkozás lélegzetvételhez juttatja a szervezetet, hogy megtisztítsa önmagát, és helyreállítsa egyensúlyát. A NEERA méregtelenítés olyan, mint egy tíznapos utazás a jobb egészség felé, mely egyszerű, élvezetes, hatásos és teljesen természetes. Mivel a méregtelenítés gyorsan és intenzíven zajlik, így nagyon hamar jelentős mértékben javulhat az általános közérzet. A Neera méregtelenítést nem egy adott betegség gyógyítására fejlesztették ki. Célja, hogy az évek során a testben felhalmozódott salak- és méreganyagok okozta testi problémák kiváltó okát szüntesse meg. A Neera méregtelenítés számtalan pozitív hatását már sokan tapasztalhatták. Néhány ezek közül:

-a szervezet megtisztulása a mérgektől

-felesleges zsírok feloldása

-növekvő életerő és vitalitás

-testsúlycsökkenés

-jobb emésztés

-pihentetőbb alvás

-fényes haj és erősebb körmök

-tiszta bőr

-boldogabb, pozitívabb életszemlélet

 

A kúraital elkészítése:

Egy 2 literes üvegbe tegyen:

 

–     1,5 dl frissen préselt citromlevet

 

–     1,5 dl Madal Bal NEERA szirupot

 

–     1/10 kávéskanál cayenne vagy bármely más erőspaprikát esetleg gyömbért

 

Keverje össze a citromlevet, a szirupot és a cayenne paprikát és engedje fel forró vagy hideg vízzel, amelyiket jobban szereti. Figyelem! Hagyományos szirupok, méz vagy egyéb édesítőszerek nem megfelelőek a kúrához, ezek nagymértékben csökkentik a tisztítóhatást.

 

Használjon friss citromot, ne limonádét vagy tartósított citromlevet.

 

A kúraital egy folyékony étel, mely táplál és energiát ad.

 

Fontos, hogy a kúra során a szervezetet ne terheljük szilárd táplálékkal, mert az hátráltatja a tisztulási folyamatokat.

 

Néhányan aggódnak a szilárd élelmiszer fogyasztásának a hiányától, ám ezek az aggályok alaptalanok. A Madal Bal NEERA kúra egy egészségprogram, nem pedig böjt. Az igazi böjt mindenfajta ételtől és italtól való tartózkodás.

 

A történelem során tapasztaltak szerint a szilárd élelmiszerektől való ideiglenes tartózkodás áldás az egész szervezetnek, a legjobb befektetés a jobb egészség és a hosszabb élet érdekében.

 

A szilárd étel megemésztése sok energiát követel a szervezettől, amit az más feladatoktól von el. A szilárd étel megvonása lehetőséget ad a szervezetnek, hogy tisztító feladatát sikeresebben lássa el.

 

A szervezet nagyon hatékonyan gazdálkodik energiájával. Az újonnan bevitt fehérjék hiányában a szervezet szó szerint magából él egy autolízisnek nevezett folyamat révén, melynek során az aminosavakat a fáradt és sérült sejtekből vonja ki, az így újraszintetizált és felhasznált öreg sejtektől hatékonyan megszabadul, felgyorsítva az új sejtek képződését. A szervezet saját létfontosságú szöveteit vagy szerveit azonban soha nem emészti fel vagy károsítja.

 

Ezzel egy időben a kiválasztószervek (a tüdő, a máj, a nyirokrendszer, a vesék és a bőr) is tisztulnak, így biztosítva az anyagcsere során felgyülemlett salakanyagainak gyors kiürülését. Az emésztő-, feldolgozó- és védekezőrendszer szervei mind nagy hasznát látják a megérdemelt pihenőnek. Pozitív hatás tapasztalható minden alapvető pszichológiai, idegi és mentális funkcióban.

 

A szövetek biokémiai és ásványi anyag egyensúlya normalizálódik és serkentő hatás mutatkozik a mirigyek vegyi összetételében és a hormontermelésben.