YiYa Flora KIDs élőflóra gyerekeknek 60 db

YiYa Flora KIDs élőflóra gyerekeknek 60 db
YiYa Flora KIDs élőflóra gyerekeknek 60 db
YiYa Flora KIDs élőflóra gyerekeknek 60 db
YiYa Flora KIDs élőflóra gyerekeknek 60 db
Ár:
6.990 Ft(5.504 Ft + ÁFA)
Cikkszám:
11684
Gyártó:
Elérhetőség:
Raktáron
Mennyiség:
db
YiYa Flora KIDs élőflóra gyerekeknek - 34 milliárd aktív élőcsíraszám, 8-féle baktériumtörzzsel!

A Flora KIDs regenerálja a gyermekek érzékeny bélflóráját, segít megerősíteni az immunrendszert, védelmet nyújt a fertőzések és az allergia kialakulása ellen. Növeli az emésztés hatékonyságát, csökkenti a hasmenés, hányás, székrekedés, kólika előfordulását.¹ 3-14 éves kor között javasolt!

YiYa Flora KIDs élő bélflóra komplex

A kórokozók és a vírusok mindenhol jelen vannak (óvodában, iskolában, tömegközlekedési eszközökön stb.), mindennapi életünk részei. A leggyakoribb fertőző betegségek világszerte: a megfázás és az influenza. A gyermekeket évente hat-tíz alkalommal érinthetik ezek a betegségek az orrfolyástól a lázig terjedő tünetekkel. Megelőzés szempontjából fontos lenne a gyerekek immunrendszerének támogatása. Számos tanulmány alátámasztja, hogy a probiotikumok segíthetnek fenntartani és megerősíteni az immunvédelmet [1].

A gyermekek fizikai és lelki egészségének védelmében fontos szerepe van a bélflóra egészségének. A rosszul működő bélrendszer tünetei közé tartozik a kellemetlen emésztés, gyomorfájás, rossz tápanyag-felszívódás, gyenge immunitás, alvás és hangulati ingadozások, továbbá az általános fáradtság. Kifejezetten a gyermekek részére fejlesztett termékünknél a célunk az volt, hogy olyan probiotikus baktériumtörzs kombinációt hozzunk létre, amely segít helyreállítani a bélflóra egyensúlyát, az immunrendszer hatékony működését, csökkenti az emésztési zavarok, úgymint hasmenés, székrekedés, gyomorgörcs, gázképződés, ételallergia előfordulási gyakoriságát, továbbá támogatja a bélflóra helyreállítását antibiotikum kúra alatt és azt követően is.

Flora KIDs élőflóra összetételének kidolgozásánál a nagy múltú IFF Health™ cég által szabadalommal védett, kiváló életképességű, prémium Howaru® törzseit vettük alapul, amelyek klinikailag igazolt hatásokkal rendelkeznek. A kiválasztott baktériumtörzsek eredményesek légúti megbetegedések, gyomor- és bélfertőzések esetén, a gyakori antibiotikum-használat csökkentésében, lerövíditik a betegségek időtartamát, támogatják az immunrendszert és a bélmotilitást, az emésztőrendszeri komfortérzetet és visszaállítják a mikrobióm egyensúlyát. Egymással szimbiotikus kapcsolatban állnak [2].

Howaru® probiotikus törzsek

Flora KIDs élőflóra baktériumtörzsei: a Lactobacillus rhamnosus GG, Lacticaseibacillus rhamnosus HN001™, Lactobacillus plantarum Lp-115, Lacticaseibacillus paracasei Lpc-37, a Bifidobacterium lactis HN019™, Bifidobacterium lactis Bi-07, Bifidobacterium lactis Bl-04, Bifidobacterium lactis DSM 15954 (BB-12®).

A probiotikus készítményünkben található baktériumtörzsek mind a vékonybél, mind a vastagbél működését támogatják. Hatékonyan és gyorsan elősegítik az emésztés rendszerességét.

A magas minőség hosszú idejű eltarthatóságot von maga után (2 éves intervallum a gyártás idejétől kezdve). Gyomorsav-ellenálló cellulóz kapszulában gyártjuk, hogy növeljük a termék hatékonyságát. A gyártás pillanatában a specifikációnál magasabb számban, ~ 55 milliárd élő probiotikus baktériumot tartalmaz egy kapszula, hogy a szavatossági idő lejáratáig garantáltan hatékony maradjon termékünk. A probiotikumok élettartamának biztosítása érdekében javasoljuk hűtve, zárt kupakkal, párától és fénytől védve tárolni a terméket. Termékünk nem tartalmaz allergéneket: glutént, laktózt, tejet, tejfehérjét, szóját, tojást, fruktózt, stb. Figyelem! A termék nyomokban kukoricakeményítőt tartalmaz! A termék NEM tartalmaz hisztamin-termelő baktériumokat!

Vegán termék

probiotikum joghurtFlora KIDs probiotikus törzsek

Flora Kids élőflóra a kapszulából is kiszórható, könnyen feloldható vízben, joghurtban, gyümölcslében, így akár finom probiotikus ital készíthető belőle. Termékünkben L-Glutamin aminosavat használunk a probiotikumok hordozójaként, mely egy finom, édeskés ízű por. Az L-Glutamin (nem glutamát!) bélgyógyító tulajdonságokkal rendelkezik, kiegészíti a baktériumok pozitív hatását. Termékünk NEM tartalmaz allergéneket: glutént, laktózt, tejet, tejfehérjét, szóját, tojást, fruktózt. Figyelem: kukoricakeményítőt nyomokban tartalmaz!

Gyermek Immunvédő komplex készítményünk kiváló kiegészítője a Flora KIDs élőflórának. A Flora KIDs tartalma kiszórható a kapszulából és összekeverhető az italporral. Ezáltal maximális immunvédő és probiotikus hatás érhető el egyszerre, finom áfonya ízben a gyerekeknek!

YiYa Flora KIDs élő bélflóra komplex összetétel

Milyen tünetek, állapotok esetén lehet segítségünkre a Flora Kids élőflóra gyerekeknek?

probiotikum hasmenés puffadás IBS
 • Egészséges bélrendszer támogatásában, az emésztés hatékonyságának növelésében¹
 • Az immunrendszer erősítésében, allergiás reakciók, ételintolerancia csökkentésében, autoimmun betegségekkiegészítő kezelésében¹
 • Antibiotikum kúra alatt, illetve azt követően a bélflóra egyensúlyának helyreállításában¹
 • Felborult mikrobiom-egyensúly (diszbiózis) helyreállításában¹
 • Hasmenéses állapotok és akut székrekedés kiegészítő kezelésében¹
 • Vírusos és bakteriális emésztőrendszeri fertőzések kiegészítő kezelésében¹
 • Bőrproblémák: ekcéma, atópiás dermatitis kiegészítő kezelésében¹
 • A Flora Kids kiegészítéseként javasoljuk a probiotikum és rosttartalmú termékeket: Gyerek Immunvédő komplex, Saccharomyces Boulardii, Inavea rost, Sunfiber rost.

A hatékony immunrendszer és kiegyensúlyozott bélműködés támogatása probiotikumokkal¹:

Általános tévhit Magyarországon, hogy probiotikumot csak antibiotikum kezelés után szükséges használni. A probiotikumok önmagukban ugyan nem képesek újranépesíteni a bélflórát, azonban azt szabályozzák, hogy mely törzsek kerüljenek túlsúlyba és melyek legyenek elnyomva. A probiotikumok folyamatos használata pedig éppen ahhoz járul hozzá - az immunfunkció javítása és a kártékony baktériumok megtelepedésének gátlása által -, hogy lehetőség szerint egyáltalán ne legyen szükség antibiotikumra!

gyerek immunvédő por kapszula megfelelő emésztésért

Lactobacillus rhamnosus

 • Lactobacillus rhamnosus GG (LGG) a legtöbbet kutatott probiotikus törzs gyerekeknél. Meggyőző klinikai vizsgálatok igazolták jótékony hatásait az egészséges bélműködés és immunrendszer támogatásában, elsősorban felsőlégúti fertőzések esetén. Az LGG probiotikus törzs bizonyítottan túléli a gyomor savas közegét, ezáltal eljut a vékonybélbe, ahol csökkenti kártékony baktériumok számát, javítja az immunfunkciót, fokozza a bélnyálkahártya gyógyulását, valamint csökkenti a gyulladást. Csökkenti gyomorgörcsök, puffadás, hasmenés, székrekedés és laktózérzékenységet kockázatát [1]. Pozitív hatását igazolták felső légúti megbetegedések elleni védekezésben is. Leggyakoribb alkalmazási területe az irritábilis bélszindróma (IBS), hasmenés, laktóz intolerancia, húgyúti fertőzések, egyéb bélrendszeri problémák kiegészítő kezelése.
 • Lacticaseibacillus rhamnosus HN001 hozzájárul a húgyúti fertőzések megelőzéséhez, bőrproblémák kezelésében (ekcéma, atópiás dermatitis) is hatékony lehet. Széles körben tanulmányozták minden életszakaszban, csecsemőkortól az idősebb korosztályig, terhes és szoptató nők esetében is. Legfigyelemreméltóbb az a képessége, hogy pozitívan befolyásolja az immunrendszer állapotát, amely hosszútávú prevenciót biztosít a gyermekek életében [3-7].
gyerek immunvédő por kapszula megfelelő emésztésért

Lactobacillus plantarum

 • Lactobacillus plantarum hosszú ideig túlél a gyomorban, és számos olyan funkciót lát el, amellyel segíti az immunitás szabályozását. Ezenkívül képes megerősíteni a bélnyálkahártyát, és védelmet nyújtani a patogének ellen, amelyek veszélyeztethetik a bélfalat és behatolhatnak a véráramba [8].
 • Valójában az L. plantarumnak a bélnyálkahártyára gyakorolt ​​jótékony hatása talán a legfontosabb tulajdonsága, mivel csökkenti a bélpermeabilitást, ezáltal az áteresztő bélhez kapcsolódó problémakörök mértéke is enyhül – beleértve szinte minden agyi rendellenesség fokozott kockázatát.
 • Érdekesség, hogy ez a törzs természetes környezetében például a kimchiben, a savanyú káposztában, a fermentált élelmiszerekben megtalálható.

Bifidobacterium lactis

gyerek immuncédő por kapszula megfelelő emésztésért

Bifidobacterium lactis baktériumtörzs egy átmenetileg megtelepedő törzs, ami hatékonyan fokozza az immunitást. Hatására javul az emésztés. Segíti a tápanyagok, vitaminok és ásványi anyagok felszívódását. Leggyakoribb alkalmazási területe az immunrendszer fokozás, allergiák/ekcéma, hasmenés, áteresztő bél és káros glutén hatások, székrekedés, fogszuvasodás, antibiotikummal összefüggő hasmenés kiegészítő kezelése.

 • Bifidobacterium lactis DSM 15954 (BB-12) törzset körülbelül 400 tudományos publikációban írták le, és több mint 200, embereken végzett vizsgálatokról szóló publikáció támogatja. Tudományos kutatások eredményeként a gyomor-bélrendszer egészségének és az immunrendszer egészségének előnyeivel is társították [11-13]. A BB-12 törzset számos emberen tesztelték, a koraszülöttektől az idősekig, sokféle egészségügyi területen. Elősegíti a szájüreg flórájának egészségét, hozzájárul a kiegyensúlyozott székletürítéshez.
 • Bifidobacterium lactis HN019 javítja a béltranzit időt, segíti a bélmozgást és a hatékony emésztést, csökkent számos bélrendszeri tünetet: hasmenés, székrekedés, puffadás, hasi fájdalmak [9-10].
 • Bifidobacterium lactis Bi-07 törzs hatékonyságát klinikai vizsgálatokkal igazolták gyermekkori hasmenés, atópiás dermatitis, laktózintolarencia esetén [14-16].
 • Bifidobacterium lactis Bl-04 eredményes allergia, szénanátha, felsőlégúti megbetegedések esetén. Számos vizsgálat alátámasztja hatékonyságát antibiotikum kúrát követő hasmenésben [17-20].


¹Az egészségre vonatkozó állításokkal kapcsolatban

élettani hatások, információk

A YiYa egy egészségmegőrzést támogató étrend-kiegészítő termék és nem gyógyszer. A 37/2004 (IV. 26.) EU-s rendeletben foglaltak szerint az étrend-kiegészítők nem alkalmasak betegségek és a szervezet működési zavarainak gyógyítására, kezelésére, megelőzésére. Fogyasztásuk nem helyettesíti a megfelelő szakorvosi diagnózist és a gyógyszeres kezelést, de kiegészítheti az orvos által javasolt terápiát. Az leírásban szereplő állítások a hatóanyagokra vonatkozó, szakirodalmi forrásokból vett idézetek, a hivatkozás megjelölésével. Az állítások nem a termékre vonatkoznak, kizárólag a fogyasztók általános, magas szintű ismeretterjesztését kívánják szolgálni az összetevőkkel kapcsolatban. Az információk nem értelmezhetők orvosi tanácsként személyes problémánkra, és nem kívánnak javaslatok lenni konkrét tünetek kezelésére. Egészségi problémájával mindig forduljon szakemberhez: orvosához, gyógyszerészéhez!