Swanson Lion's mane mushroom süngomba 60 db

Swanson Lion's mane mushroom süngomba 60 db
Swanson Lion's mane mushroom süngomba 60 db
Swanson Lion's mane mushroom süngomba 60 db
Swanson Lion's mane mushroom süngomba 60 db
Swanson Lion's mane mushroom süngomba 60 db
Ár:
8.500 Ft(6.693 Ft + ÁFA)
Cikkszám:
11698
Gyártó:
Elérhetőség:
Raktáron
Mennyiség:
db

Támogatja a kiegyensúlyozott mentális és általános egészséget

Fenntartja a nyugalom érzését, miközben éber maradsz

Full Spectrum® teljes gomba termőtestek formula

Ösztönzi az idegsejtek növekedését és fenntartását elősegítő idegnövekedési faktor (NGF) szintézisét

Élesítsd szellemi élességed és támogasd az általános jó közérzetet a Swanson Full Spectrum Oroszlánsörény gomba erejével. Az oroszlánsörénygombát évszázadok óta nagy becsben tartják Kínában és Japánban, mint kulináris csemegét, valamint mint funkcionális élelmiszert, amely népszerű a mentális jólét és az éberség támogatása miatt. A számos antioxidánst és egyéb jótékony hatású vegyületet tartalmazó gombáról ismert, új kutatások vizsgálják az erinacinok néven ismert összetevőket. Az erinacinok képesek áthatolni a vér-agy gáton, és elősegíthetik az agy és az idegsejtek egészségét, valamint támogathatják a központi idegrendszert (CNS).

 

Az erinacinok ösztönzik az idegnövekedési faktor (NGF) szintézisét, amely elősegíti az idegsejtek egészséges növekedését és fenntartását. Az idegrendszerünk a mindennapi élet szinte minden aspektusában szerepet játszik, mint például a légzés és a járás, így a központi idegrendszer egészségének fenntartása szerves részét képezi a legalapvetőbb teljes testi jólétünknek.

 

A teljes spektrumú oroszlánsörényt praktikus kapszulákban szállítjuk, így bárhová magával viheti a gomba előnyeit. Teljes spektrumú termékünk az oroszlánsörény termőtestekben található összes támogató vegyületet kínálja, felesleges feldolgozás nélkül.

HASZNÁLAT (1 adag = 1 kapszula)

 

Étrendkiegészítőként vegyél be vízzel egy (1) kapszulát, naponta 2 alkalommal.

 

TÁROLÁS

 

Száraz, hűvös helyen tárolandó.

 

FIGYELMEZTETÉS

 

Terhesség vagy szoptatás esetén, vagy amennyiben bármilyen gyógyszert fogyasztasz, vagy bármilyen betegségben szenvedsz, a használat előtt konzultálj kezelőorvosoddal. Gyermekek elől elzárva tartandó. Ne fogyaszd el a terméket, ha a védő fólia hiányzik vagy sérült.