Sunrider Sunbreeze balzsam 5,2g

Sunrider Sunbreeze balzsam 5,2g
Sunrider Sunbreeze balzsam 5,2g
Sunrider Sunbreeze balzsam 5,2g
Sunrider Sunbreeze balzsam 5,2g
Ár:
5.990 Ft(4.717 Ft + ÁFA)
Cikkszám:
11246
Gyártó:
Elérhetőség:
Raktáron
Mennyiség:
db

Lazítson, relaxáljon, és frissüljön fel egyszerre!

A testedzések megviselhetik izmait. Masszírozza be gyorsan ható, ultra koncentrált növényi és illóolaj összetételű keverékünket a túlterhelt, fájó izmok és a merev, fájó ízületek enyhítésére. A kasszia olaj támogatja a keringést, míg az eukaliptusz és a mentakivonat azonnal megnyugtatja. A frissítő illat pihentető aromaterápiát is kínál.

ELŐNYÖK

  • Természetes esszenciális olajokból készül
  • Nem toxikus, biztonságosan alkalmazható
  • Oldja az izomfeszültséget
  • Enyhíti az izomlázat
  • Halántékra, tarkóra kenve enyhítheti a fejfájást, szédülést.
  • Magas koncentrációjú
  • Masszírozásnál serkenti a vérkeringést
  • Frissítő illatú

Összetétel:

Mentol, kasszia, menta, eukaliptusz, kámfor, benzil-alkohol, fahéjaldehid, kumarin, eugenol, butilfenil-metilpropilén, d-limonén, linalool


Felhasználási javaslat:

 Simítsa a balzsam felszínét körbe-körbe néhányszor mutatóujjával, majd az így felolvadt, és az ujjára rakódott csekély mennyiségű balzsamot határozott mozdulatokkal dörzsölje bőrének arra a részére, ahol a probléma van. Általában kis mennyiség is elég, így a balzsam sokáig eltart. Belső használatra az olaj praktikusabb, amelyből általában 2-3 csepp elegendő. Ha a SunBreeze szembe kerül vagy bepárolog, akkor erősen csíp, de kárt nem okoz. Sérülések esetén kifejezetten segít a szem környéki duzzadások, vérzések csökkentésében.

Ez az ősi Kínából származó, csodálatos termék tökéletesen hordozza az egyensúly filozófiáját: Sun – nap, azaz forróság, Breeze – szellő, azaz hűsítés. Ez jellemző a hatására is: ahol forróság van, azaz gyulladás, égés, duzzadás, sérülés, ott hűsítve gyógyít. Ahol a test hideg – alacsony vérnyomásos, meszes, vizes, görcsös fájdalom gyötri – ott javítja a keringést, tehát forrósít. Nem elfedi a tüneteket, hanem az okot célozza meg. A gyógyító olaj és balzsam egy valóságos hordozható elsősegélydoboz, ami bármilyen külső vagy belső probléma esetén azonnal segít.

leginkább fájó ízületekre, izmainkra kenve alkalmazzuk, hogy azonnali enyhülést hozzon derékfájdalom esetén gyorsan segít, a gerincre rendszeresen kenve javítja az adott gerinc-szakaszhoz tartozó szervek működését is Ú égett bőrfelületre kenve hűsít, megszünteti a fájdalmat Ú fázós, lehűlt, keringési problémákkal küszködő testfelületre kenve melegít Ú halántékunkra, nyakunk hátsó részére dörzsölve enyhíti a fejfájást, szédülést Ú Ú csípéseket, karcolásokat hűsíti frissíti a leheletet, enyhíti a torokgyulladásos panaszokat – élelmiszer tisztaságú, ezért nyugodtan szájba vehető, lenyelhető Ú érzékeny fogakra kenve csökkenti a fájdalmat Ú bedörzsölve felpezsdíti az íny vérkeringését, ezáltal csökkenti a gyulladásokat Ú rosszullét, tengeri betegség esetén enyhülést hoz Ú Ú lenyelve megnyugtatja a gyomrot Ú illata távol tartja a szúnyogokat