Sunrider Calli tea 10x2,5g

Sunrider Calli tea 10x2,5g
Sunrider Calli tea 10x2,5g
Sunrider Calli tea 10x2,5g
Sunrider Calli tea 10x2,5g
Sunrider Calli tea 10x2,5g
Sunrider Calli tea 10x2,5g
Sunrider Calli tea 10x2,5g
Ár:
6.800 Ft(5.354 Ft + ÁFA)
Cikkszám:
11244
Gyártó:
Elérhetőség:
Raktáron

Termékváltozatok:

Íz:
Mennyiség:
db

A Sunrider Calli tea egy különleges gyógynövényes ital, amely zöld tea és gyógynövénykivonatok keverékéből készül. A Sunrider szabadalmaztatott egyedülálló koncentrálási módszere fokozza a Calli tea katechinek, bioflavonoidok és más erős antioxidánsok felszabadulását.

 

Mesterséges édesítőszerektől, cukroktól, zsíroktól és hozzáadott koffeintől mentes. A kamélia és a perilla levél kivonata védi és tisztítja szervezetünket, míg az imperata és a vízi hídőr gyökér kivonatai természetes vízhajtóként működnek.

 

Nyugtató hatású, melegen vagy ízlés szerint hidegen is fogyaszthatja. Kosher és Halal tanúsítvánnyal is rendelkezik.

 

A Sunrier Calli hatékony antioxidáns védelmet biztosít a szabad gyökök ellen, és segíti a szervezet természetes tisztítási és eltávolítási folyamatait. Hidegen vagy melegen is nagyon finom. Helyettesítheti vele a kávét a koffeines teát, szénsavas üdítőket, energia italokat.

 

A Sunrider Calli tea rendszeres fogyasztása általában az alábbi kedvező változásokkal jár:

 

- Magasabb energiaszint

- Jobb közérzet

- Kevesebb alvásigény

- Nagyobb lelki nyugalom

- A stressz és agresszivitás csökkenése

- Tisztább gondolkodás

- Jobb memória és nagyobb koncentrációs készség

- Csökkenő hús-, cigaretta-, alkohol-, zsír-, cukor és kávéfogyasztás

- Az egészségesebb étrendre való fokozatos átállás

- Az emésztési problémák, savasodás enyhülése

- A vérnyomás normalizálódása

- A koleszterinszint normalizálódása

- Az ízületi és meszesedési gondok enyhülése

- A testtömeg normalizálódása.

 

A Calli tea hol kapható? Sunrider Calli tea Szeged

 

Megvásárolhatja itt a webáruházban is, illetve vásárolhat közvetlenül a Sunrider-től is.

 

A Sunrider Calli tea elkészítése:

 

Egy Sunrider Calli filterre öntsön 1-3 liter forró vizet. Hagyja ázni kb. 10 percig. A filtert akár benne is hagyhatja a teában. Amikor először kezd Calli teát fogyasztani, akkor inkább hígabb teát készítsen az erős méregtelenítő hatás miatt.

 

Az első napokban csak napi 3-5 dl Callit igyon az elkészült teából, majd később akár napi 1-2 litert is fogyaszthat. Egyszerre ne igyon sokat a Calli teából, inkább többször kevesebbet.

 

A Sunrider Calli tea az elkészítéskor és a tároláskor sem érintkezzen fémedénnyel, illetve fém evőeszközzel! Használjon kerámia edényt vagy a magas hőt elviselő műanyag edényt, kancsót. Soha ne melegítsa a Calli teát mikrohullámú sütőben!

 

Ha mód van rá, használjon a Calli tea készítéséhez palackozott szénsavmentes vizet, vagy víztisztítóval átszűrt vizet. A tiszta vízben főzött Calli teának nem csak az íze, hanem a hatása is jobb lesz!

 

Lehetőleg ne ízesítse cukorral vagy mesterséges édesítővel. Ízesítéshez használhatja a Sunrider növényi édesítő termékét a SunnyDew-t. A jobb ízhatás és a méregtelenítés nagyobb hatékonysága érdekében javasolom, hogy egy csésze Calli-ban keverjen el fél vagy egy zacskó Fortune Delight-ot.

 

A Sunrider Calli egy tisztító ital, ami segít a szervezetének a hatékonyabb salaktalanítás, az öntisztítás elérésében. Közreműködik a szervezet - akupunktúrából is ismert - belső energiacsatornáinak megnyitásában, a főbb szervrendszerek közötti kommunikáció elősegítésében, különösen az emésztőrendszer és kiválasztószervek jobb működésében, így a jobb közérzet, a belső egyensúly elősegítésében.

 

Amennyiben még nem fogyasztott méregtelenítő italt joggal gondolhatja, hogy biztosan egy furcsa, akár kellemetlen ízű italt fog inni. A Sunrider Calli teája esetében nagyon kellemes meglepetés fogja érni! Ez a tea kimondottan magas élvezeti értékkel bír. A natúr ízű is finom, de a fahéjas vagy mentás íz az ínyencek igényeit is kielégíti.

 

A Sunrider Calli tea rendszeres fogyasztása javallott - hiszen a salakanyagok is rendszeresen jutnak a szervezetünkbe, így azokat állandóan el kell távolítani. A folyamat mindenkinél más és más hatással jár, s ezt magunknak kell megtapasztalnunk.

 

Általában elmondható, hogy a jobb lesz a Calli tea rendszeres fogyasztása által a kedélyállapot az általános közérzet. Tisztább lesz a gondolkodás. Nagyobb lesz a lelki nyugalom. Csökken a vibrálás, feszültség. Csökken a szervezetre káros élelmiszerek és élvezeti cikkek iránti vágy. Jobb lesz a keringési és emésztőrendszer működése. Nő a tisztább szervezettel együtt járó energiaszint.

 

A Calli tea egy ősi recept alapján készülő tisztító, méregtelenítő ital és a Sunrider világszerte talán a legismertebb és legnépszerűbb terméke.

 

A Calli tea gyártásakor a különleges eljárással tisztított és szárított zöld tea levelekre (Kamélia, Perilla) viszik fel több rétegben az ősi recept alapján készült koncentrált növényi keverékeket.

 

A Calli filter forró vízbe helyezésekor leoldódnak ezek a koncentrátumok és ennek eredményeként jön létre ez az exkluzív növényi ital. Tehát a Calli tea filterben a Kamélia levél és a Perilla levél egyben hordozók is. A piacon kapható legtöbb teakészítmény csupán szárított levelek őrleményét tartalmazza, koncentrálás nélkül.

 

A Calli teának élénkítő, frissítő hatása van, ezért nem praktikus késő délután vagy este fogyasztani. Ha mégis este szeretné inni, akkor javaslom helyette az éjszakai Calli fogyasztását. Szintén méregtelenít, de az éjszakai változatban a frissítő hatások helyett a nyugtató összetevők dominálnak.