NOW Magnesium Ascorbate Powder 227 g

NOW Magnesium Ascorbate Powder 227 g
NOW Magnesium Ascorbate Powder 227 g
NOW Magnesium Ascorbate Powder 227 g
NOW Magnesium Ascorbate Powder 227 g
NOW Magnesium Ascorbate Powder 227 g
Ár:
11.990 Ft(9.441 Ft + ÁFA)
Cikkszám:
11605
Gyártó:
Elérhetőség:
Raktáron
Mennyiség:
db

Díjak, elismerések:

  • Szójamentes
  • GMO-mentes
  • Diómentes
  • Vegetáriánus/Vegán
  • Gluténmentes
  • Tejmentes
  • Tojásmentes
  • Kóser

Pufferelt
C-vitamin por

A C-vitamin egy vízben oldódó tápanyag, amely jól ismert az immunrendszerben betöltött létfontosságú szerepéről.* A C-vitamin a kollagén (a kötőszövet szerkezeti fehérje) termeléséhez is szükséges, ezért fontos a bőr, a csontok és az ízületek egészsége szempontjából. * A C-vitamin szükséges az aminosav-anyagcseréhez, a neurotranszmitterek szintéziséhez, valamint számos tápanyag, például a folsav és a vas hasznosulásához.* Ezenkívül rendkívül hatékony antioxidáns, amely segíthet az egészséges szövetek megőrzésében a normál anyagcsere során keletkező szabad gyökök semlegesítésével.* Ez a C-vitamin por nem keserű, nem savas.  Pufferelt jól oldódó formában.

Javasolt használat: Keverjen el 1/4 teáskanálnyi port legalább 1,5 dl hideg vízbe. Naponta egyszer étkezés közben vegye be. Ez a por növelheti a folyadékok hőmérsékletét érintkezéskor, ezért ajánlott legalább 1,5 dl hideg vízzel elkeverni, hogy semlegesítse ezt a reakciót lenyelés előtt.

Nem tartalmaz: búza, glutén, szója, tej, tojás, hal, kagyló, dió

Figyelmeztetés: Csak felnőttek számára. Forduljon orvoshoz, ha terhes / szoptat, gyógyszert szed, vagy valamilyen betegsége van. Ne lélegezze be a port, és kerülje a bőrrel, szemmel és ruházattal való érintkezést. Ez a por növelheti a folyadékok hőmérsékletét érintkezéskor, ezért ajánlott legalább 1,5 dl hideg vízzel elkeverni, hogy semlegesítse ezt a reakciót lenyelés előtt.

A termék fogyasztása nem helyettesíti a kiegyensúlyozott vegyes táplálkozást és az egészséges életmódot.

Természetes színeltérés előfordulhat ebben a termékben.

Gyermekek elől elzárva tartandó!

Minőségét megőrzi: a dobozon jelzett hónap végéig

Tárolás: Nyitás után hűvös, száraz, sötét helyen tárolandó.

Gyártó: Now Foods, USA

*Ezeket a megállapításokat, nem értékelték Élelmiszerügyi és Gyógyszerészeti Hatóságok. Ez a termék nem alkalmas betegségek diagnosztizálására, kezelésére, gyógyítására vagy megelőzésére.