Herbaferm 30 ml

Herbaferm 30 ml
Herbaferm 30 ml
Herbaferm 30 ml
Herbaferm 30 ml
Ár:
9.500 Ft(7.480 Ft + ÁFA)
Cikkszám:
11249
Elérhetőség:
Raktáron
Mennyiség:
db

A Herbaferm csepp gyógynövények természetes fermentációjával készül. Hatása azért egyedülálló, mert nemcsak kezel, hanem helyrehoz, azaz megnyugtatja a szervezetet, az egészséges emésztés helyreállításával pedig beindítja a regenerációs folyamatokat.

Használati javaslatok

A Herbaferm cseppet érdemes hosszútávon, naponta kétszer (vagy akár többször) fogyasztani egészen addig, amíg a vízből, táplálékból hiányzik a természetes, sokszínű élet. Naponta kétszer, reggel éhgyomorra és este étkezés után ajánlott a fogyasztása 2-3 dl vízbe csepegtetve.

Az adagolás igazodik a testsúlyhoz és az egyéni ízléshez (az orrunk megmondja), de általánosságban javasoljuk:

Gyermekeknél
5-10 csepp

Fiataloknál / Aktív korosztálynál
12-15 csepp

Idősebbeknél
8-15 csepp

Egyéni és pontos adagolásért kérem keresse tanácsadónkat! Tel: 06203346464


A személyes adag beállítását mindenkinek a saját ízléséhez érdemes igazítania. Ez azt jelenti, hogy a vízbe cseppentett Herbaferm kivonat akkor éri el a legjobb hatást, ha már ízlelhetően azonosítani tudjuk gyógynövényes karakterét. Ez azért is fontos, mert az íz azonosítása során felkészítjük szervezetünket a bevitt gyógynövény-hatóanyagok befogadására.

Pont annyit kell a pohárba csepegtetni, amennyinél már érezhető a vízben a gyógynövények illata, aromája. Nem lehet túladagolni!

Figyelem!

A Herbaferm csepp élő anyag, azaz:

    Fogyasztás előtt alaposan felrázandó
    Javasolt felbontás után a hűtőszekrényben tárolni
    Szavatossága három hónap

Az üvegcsében a mikroszervezetek életfolyamatai miatt előfordulhat üledék, opálosság, és felúszó agglomerátumok - ezek az élet jellegzetes megnyilvánulásai.

A Herbaferm csepp alkohol- és cukormentes, tartósítószert nem tartalmaz, nincsen hőkezelve sem.

A Herbaferm csepp étrendkiegészítő, tehát nem helyettesíti a tudatos táplálkozást, egészséges életmódot és a modern orvoslást.
A herbaferm HATÁSai

Rövidtávú hatások (3-10 nap után):
A gyógynövények hatóanyagai megnyugtatják az emésztőrendszert, élénkítik az emésztőnedvek termelését, elősegítik az apró sérülések regenerációját, enyhítik a gyulladásokat.

Az ételek könnyebben megemésztődnek, a tápanyagok jobban felszívódnak, az elfogyasztott étel jobban hasznosul.

A mikrobiom elkezdi a bélrendszer újratelepítését, hozzájárulva ezzel a rostok lebontásához a vastagbélben. Az emésztés javulása elősegíti a regenerációt. A széklet ürítése könnyű és kiszámítható lesz, a felfúvódások csillapodnak, a hasmenések enyhülnek, javul a kellemetlen lehelet, elmúlik a farkasétvágy, kevesebb étel kell a jóllakottság érzéshez. Az emésztés javulása miatt az alvás is pihentető lesz.

Középtávú hatások (5-7 hét után):
A kiegyensúlyozott emésztés kedvező környezetet biztosít az egészséges, sokszínű mikrobiom (bélflóra) kialakulásához, amely revitalizálja (újjáépíti) az immunrendszert, enyhíti az allergiák, érzékenységek tüneteit. Ezzel egyidőben csökken a levertség és fáradtságérzet, viszont nő az energiaszint, a  koncentrációkészség, a munkabírás, a szervezet stressztűrő képessége jelentősen megemelkedik.

Hosszútávú hatások (3-6 hónap után):
Az egészségesen működő, kiegyensúlyozott emésztésnek köszönhetően kialakul az ideális testsúly (a túlsúlyos fogy, az alultáplált hízik). Az egészséges emésztés megerősíti és hatékonnyá teszi az immunrendszert. Helyreáll a rend a szervezetben.
Komplex összetétel: Gyógynövények, Propolisz

A Herbafermben természetes életközösségekből származó hazai fajták gondosan válogatott, kíméletesen feldolgozott keveréke található.  Ezeket a gyógynövényeket már a népi gyógyászatban is előszeretettel alkalmazták, a Herbaferm cseppekbe azonban természetes fermentációval előkészítve kerülnek, ezzel hatásuk megsokszorozódik.

A gyógynövénykeverék-kivonat mennyisége: 70 mg/10 csepp

    Kamilla és cickafark: gyulladáscsökkentő
    Tölgykéreg: összehúzó hatású
    Fehér üröm:  serkenti az emésztőnedvek termelését
    Bodzavirág: nyugtató, étvágyszabályozó
    Csipkebogyó: magas vitamintartalma, természetes savai révén segít az emésztés egyensúlyának helyreállításában
    Propolisz: komplex balzsam- és viasztartalmával fokozza a gyógynövények hatását, enzimjei pedig hozzájárulnak az emésztéshez.Összetevők:

 

    • gyógynövények (matricariae flos, millefolii herba,

 

    • rosae preudofructus, sambuci flos, apis melliferrae propolis,

 

    • querci cortex, absinthii herba) természetes fermentációval készített vizes kivonata (1:19)

 

Gyártja és forgalmazza:

Herbaferm Kft. 1112 Budapest, Budaörsi út 153.

Minőségét megőrzi:

a kupakon/csomagoláson jelzett hónap végéig (év , hónap)

Tárolás:

felbontás után hűvös, száraz helyen, gyermekek elől elzárva.

Tápanyagok / hatóanyagok a napi adagban:

gyógynövénykivonat tartalom 1350mg/30ml,

a napi adag 45 -135 mg gyógynövénykivonatot tartalmaz.

Naponta 2 alkalommal, reggel és este 5-15 csepp egy-egy pohár vízben ajánlott.

Az étrend-kiegészítő nem helyettesíti az egészséges, vegyes étrendet. Ne lépje túl a napi fogyasztási mennyiséget.

Friss hírek:

Az anyagcsere állomásaiból ma az elsővel, a cefalikus szakasszal ismerkedünk meg behatóbban, de álljon itt előzetesben az összes fázis 

• Cefalikus szakasz* – felkészülés, aprítás, keverés, fertőtlenítés, oldás

• Gasztrikus szakasz – oldás, savas hidrolízis, sterilizálás,

enzimazikus bontás

• Intesztinális szakasz – oldás, enzimatikus bontás, emulgeálás,

abszorbció

• Fermentáció – szimbiózis, enzimek, új metabolitok – szemi-

esszenciális aminósavak, mikrotápanyag készítés

• víztelenítés – bélsárból széklet, víz, elektrolit és mikrotápanyagok

felvétele (9-11 liter emésztőnedv képződik naponta)

*nézzük meg az első, úgynevezett cefalikus szakaszt testközelből!

A cefalikus fázis:

Minden a fejben kezdődik és ott sok minden el is dől!

Amikor gondolatunk egy étel képét felidézi, akkor tudattalanul is elkezdjük a hozzá társított érzések fel-elevenítését.

Az ételhez köthető emésztési információk változásokat indítanak el testünkben. A nyáltermelés megindul - Gondoljuk egy szép szaftos citromszeletre - és máris összegyűlik szánkban a nyál. A nyál összetétele is megváltozik, nyálmirigyeink emelik a fogvédő ásványi anyag koncentrációját, nyálunk pH értéke felkészül a savanyú citromra, és védi kemény fogzománcunkat a citrom savaitól - már a gondolat hatására is.

Ahogy nyelünk, beindul a gyomorfal nyálkatermelése is, és az egész emésztőrendszer az ételhez köthető fizikai (állag, hőmérséklet), kémiai (pH, tápanyag és aromaösszetevők), valamint biológiai (élettani, mikrobiológiai) paraméterekhez fogja hangolni az emésztést.

Ennek legjobb példája, ha egy finom meggyes rétest kezdenénk el enni, szájunk felkészül a lágy, édes étele elfogyasztására - ha véletlenül egy mag belekerül a rendszerbe éles csalódottságot okozunk fogainknak és nyelvünknek. Hasonló érzéki csalódottságot élek át azok a mák-kedvelők, akik először kóstolják a fekete kaviárt.

Amikor a gondolat és a látvány, továbbá az íz és az állag megfelel elvárásainknak, emésztésünk könnyedén kezeli az új falatokat, testünk táplálása megvalósul.

cefalikus szakasz további jellemzője, hogy az ételeket jól megrágva, nyállal alaposan elkeverve kellene fogyasztanunk, hogy annak emésztése könnyű legyen gyomrunknak, a tápanyagok beleinkben hasznosulhassanak, és a nem kívánatos összetevők hatékonyan kiválasztásra kerülhessenek. Ezért jó tanács az ételek alapos megrágása lenyelés előtt, ráadásul az éhségérzet is gyorsabban múlik, ha nem "diszkont" télteleket erőltetünk a gyomrunkba!