EM bio Emóció 7,84 élőflórás flavonoid ital 1000 ml

EM bio Emóció 7,84 élőflórás flavonoid ital 1000 ml
EM bio Emóció 7,84 élőflórás flavonoid ital 1000 ml
EM bio Emóció 7,84 élőflórás flavonoid ital 1000 ml
EM bio Emóció 7,84 élőflórás flavonoid ital 1000 ml
EM bio Emóció 7,84 élőflórás flavonoid ital 1000 ml
Ár:
9.500 Ft(7.480 Ft + ÁFA)
Cikkszám:
11544
Elérhetőség:
Raktáron
Mennyiség:
db

Civilizált életmódunk - a stressz, túlhajszoltság, a környezetszennyezés, a helytelen táplálkozás, mozgásszegény életmód egyre több problémát, betegséget okoz. Napi feladataink és kötelezettségeink felőrölnek, és közben alig jut időnk tenni valamit önmagunkért és az egészségünkért. Az elkerülhetetlen életmódváltás sokszor rögös útján hatékony segítőink lehetnek az effektív (hatékony) mikroorganizmusok (EM). 

Az élővilág egy igen jelentős szeglete a mikrobavilág, mely méreteinél fogva nem látszik, mégis különböző fajaik eltérő működésükkel egy összefüggő anyagcsere-hálózatot alkotnak, mintha egy szervezethez tartoznának. Ennek részesei vagyunk mi is. Ha ezt a szervezetet gyengítjük, kiirtjuk fertőtlenítőszereinkkel, szennyezőanyagainkkal, környezetszennyezésünkkel, helytelen táplálkozással, akkor - mint azt tapasztaljuk - egyre több bajt okozunk az egész élő világnak, és közvetlenül önmagunknak is.

Az EM alapelve: sokkal könnyebb és értelmesebb létrehozni egy kedvező mikroflórát, mint a kedvezőtlent elpusztítani. Erre az alapelvre építve dolgozták ki az Emóció 7.84 étrend-kiegészítő ital összetételét, hogy segítsen helyreállítani és megőrizni a szervezet egyensúlyát és a jó közérzetet.

Az EMÓCIÓ készítése során kevert kultúrával dolgozunk, ahol a hasznos tejsavbaktériumok mellett a Saccharomyces cerevisiae élesztő is segíti a fermentációt, s az erjedés során képződő köztestermékek az emberi szervezet számára fontos alapkövekként, közvetlenül hasznosítható alapanyagokként szolgálnak a működéséhez.

Az EMÓCIÓ készítményeinket e feladatok megoldásában, prebiotikumként kívánjuk biztosítani a fogyasztónak a szervezet természetes egyensúlyának megteremtése érdekében. A legfontosabb feladat megelőzni a bajt, s sokkal nehezebb utólag kezelni. Célunk a nádcukor melasz és a természetes mikroflóra kombinációval előállított termékeinkkel elősegíteni az emésztési rendszer egyensúlyának megteremtését, az immunrendszer helyreállítását, vagy erősítését.

Termékeink előállításával célunk az volt, hogy az Emóció rendszeres fogyasztásával a bélflóra hasznos tejsavbaktérium, hasznos mikrobiális-készletét erősítsük. Az Emóció összetétele biztosítja, hogy ezen mikroflóra hasznosítható mennyiségben jut el rendeltetési helyére, a bél megfelelő szakaszába, s ott kifejtheti előnyös hatását. Ezen kívül természetes szervessav-, cukor- és mikro-makroelem összetételével elősegíti a szervezet normál működéséhez szükséges anyagok bevitelét, pótlását.

Az Emóció készítmények (natúr, gyógynövény kivonatos és az antioxidánsokkal dúsított (gyümölcslé sűrítmények: feketeribizli, meggy és kékszőlő héjkivonat sűrítmény) összetevőik által javítják a bélflóra mikrobiális állapotát. A gyógynövényekkel készített Emóció a káros mikroorganizmusokat gyéríti, és élőflórájával erősíti a hasznosakat. Az antioxidánsokkal erősített változat segíti az immunrendszer helyreállítását, erősítését megnövelt antioxidáns hatásával.

Egészségünk őre: Emóció 7.84 Az Emóció 7.84 élőflórás, magas antioxidáns tartalmú étrendkiegészítő ital, mely az alábbi jótékony hatású anyagokat tartalmazza: Effektív mikoroorganizmusok (EM) Egy olyan mikrobakeverék, amit körülbelül 20 éve fejlesztettek ki Japánban. Jóindulatú fotoszintetizáló baktériumokat, tejsavbaktériumokat, élesztőket tartalmaz nagy fajgazdagságban. Mentes mindenféle vegyszertől, vagy genetikailag módosított élőlényektől. Ezek a mikrobák képesek arra, hogy rothadás helyett erjedésnek indítsák a szerves anyagokat. Így mérgező anyagok, gázok helyett olyan bioaktív anyagok - vitaminok, antioxidánsok, aminosavak - termelődnek, melyek hasznosak a szervezet számára és erősítik természetes védekezőképességét.

Csökkentik a savasodást, javítják az anyagcserét, összhangot teremtenek a szervezeten belül és nagyon kedvező mikroflórát alakítanak ki a bélben. Probiotikumok (Lactobacillusok) Olyan élő mikroorganizmusok, amelyek megfelelő mennyiségű bevitelük révén helyreállítják a bélflóra felborult egyensúlyát és támogatják az immunrendszer megfelelő működését, a kórokozókkal szembeni védelmet. Antioxidánsok Az antioxidánsok megakadályozzák a szervezetben a felesleges szabad gyökök felhalmozódását, így azok nem károsíthatják a sejteket.

Kitüntetett szerepet tulajdonítanak nekik az öregedés lassításában és egyes betegségek megelőzésében. Flavonoidok Flavonoidok (az antioxidánsok egy csoportja) erősítik az immunrendszert, csökkentik a rossz koleszterin szintjét, csökkentik a hajszálerek törékenységét és áteresztőképességét, gyulladáscsökkentő hatásúak, és csökkentik az asztma, allergia, daganatok kialakulásának esélyét.

Az effektív mikroorganizmusok és a hozzájuk adagolt természetes antioxidánsok, flavonoidok visszaállítják a szervezet egyensúlyát, kiszorítják a kórokozók jelentős részét, segítenek fenntartani a jó közérzetet és erősíteni az immunrendszert.

Néhány példa kedvező hatásaikból: 

 • antibiotikummal összefüggésbe hozható hasmenés megelőzése és kezelése, 
 • akut hasmenés és az ún. „utazók hasmenése" megelőzése, 
 • olyan gyulladásos bélbetegségek, mint a Crohn vagy az irritábilis bélszindróma (IBD) előnyös irányba való befolyásolása,
 • immunrendszer erősítése,
 • hajszálerek erősítése,
 • allergia kialakulásának esélyét csökkentik, 
 • segítenek kialakítani és megtartani a bélflóra egyensúlyát, 
 • rövidítik a béltartalom bélcsatornán való áthaladási idejét, ezáltal segíthetik a székrekedés kezelését,
 • csökkenthetik a haspuffadást, 
 • csökkentik az ún. rossz, azaz LDL koleszterin szintet, 
 • anyagcserére gyakorolt kedvező hatásuk révén hozzájárulnak a jó közérzet fenntartásához. 

A gyümölcs flavonoidjai és az erjedés során keletkező biológiailag aktív anyagok, antioxidáns tulajdonságúak. Az antioxidánsok elősegítik a sejtek szabadgyökök elleni védelmét, ezzel egészségünk megőrzését. Az anyagcserére gyakorolt kedvező hatásuk révén, hozzájárulnak a jó közérzet és az immunrendszer fentartásához.


Napi 1-2 x 30 ml fogyasztása (egy liter kb. egy hónapnyi adagnak felel meg) már elegendő élő anyagot juttat a szervezetbe ahhoz, hogy a kívánt hatást elérjük. Figyelem: Az étrend-kiegészítő nem helyettesíti a változatos, egészséges étrendet és az egészséges életmódot! A magyarországi forgalmazás néhány hónapos múltra visszatekintő tapasztalatai, fogyasztói visszajelzései alapján azt kell mondanunk, hogy óriási segítséget kapunk a mikroorganizmusoktól. Küldetésünk, hogy ez az élő anyag a lehető legtöbb emberhez eljusson, és segítsen akár betegségben, akár "csak" az életminőség javulásában. 

Összetétel: tisztított víz, cukornádmelasz, oltófermentum (Lactobacillus lactis, Lactobacillus plantarum, Saccharmyces cerevisiae), gyümölcshéj kivonat (fekete ribizli, meggy, kékszőlő).

OÉTI eng. száma:16255/2015.