Stilla Strong Hair Elixír – Az erős hajért 500 ml

Stilla Strong Hair Elixír – Az erős hajért 500 ml
Stilla Strong Hair Elixír – Az erős hajért 500 ml
Stilla Strong Hair Elixír – Az erős hajért 500 ml
Stilla Strong Hair Elixír – Az erős hajért 500 ml
Ár:
14.990 Ft(11.803 Ft + ÁFA)
Cikkszám:
11713
Elérhetőség:
3 db
Mennyiség:
db

Vízbázisú, magas felszívódású étrend-kiegészítő cseppek.

 

Mire számíthatsz:

 

Aktív vérkeringés és oxigénellátás: Az elixír összetevői serkenthetik a fejbőr vérkeringését és fokozhatják az oxigénszállítást a hajhagymákhoz. Ezáltal javulhat a tápanyagellátás és elősegítheti a hajszálak egészséges növekedését.

Kevesebb töredezett hajszál: A hajtörés egyik fő ellensége a gyenge és törékeny hajszál. A kollagén, és a hialuronsav erősítheti a hajszálakat és csökkentheti a haj töredezését, így hajad egészségesebb és ellenállóbb lehet a mindennapi igénybevételekkel szemben.

Fitonutriensek és vitaminok: Az egészséges hajhagymák és a hajnövekedés érdekében elengedhetetlenül fontos a megfelelő tápanyagok bevitele. Az elixírben található fitonutriensek, mint az amla, és vitaminok, mint a B, C és D, segíthetjük a hajnövekedést és javíthatjuk a hajhagymák állapotát.

Hajnövekedés és hajhullás csökkentése: A fitonutriensek és vitaminok kombinációja, valamint a mezei zsúrló, homoktövis, és az arginin hozzájárulhatnak a hajhagymák stimulálásához és a hajszálak erősítéséhez. Ez nem csak elősegítheti a hajnövekedést, hanem megállíthatja a hajhullást is, ezzel dúsabb hajkoronát eredményeznek.

Hajhagymák táplálása: Az elixír mélyen behatolhat a hajhagymákba, ahonnét táplálja és hidratálja a hajszálak végéig. Ezáltal erős és egészséges hajszálak nőhetnek.

Végeredményként hajad erősebbé, dúsabbá és egészségesebbé válhat. A hajelixír rendszeres használatával elérheted álmaid hajkoronáját! Ne hagyd, hogy a gyenge hajszálak és a hajhullás elvegyék a magabiztosságod! Válaszd a Strong Hair Elixírt, és éld meg a hajad teljes szépségét napról napra.

 

Mennyi idő után várhatsz eredményt?

 

Egyénenként eltérő, hogy ki milyen gyorsan reagál az összetevőkre. Általánosságban azonban elmondható, hogy egy és három hónap szükséges, hogy a termék teljesen ki tudja fejteni a hatását.

 

Ajánlott fogyasztás: 20 ml naponta szájon át

 

1 üveg = 25 napi adag

 

Hajhullás Okai

 

A hajnövekedésnek sajátos ciklusa van, és ha ez zavart szenved, a szokásosnál is több haj kihullhat, majd hosszabb időbe telhet a visszanövekedése.

 

Ennek okai közé tartozhat a hormonháztartás zavara, a menopauza, az idősebb kor, egyes betegségek, és egy vitaminokban szegény étrend.

 

Ahogy múlnak az évek, és idősebbek leszünk, a kollagén szintézis a testben lelassul. Ennek eredményeként a haj vékonyabbá válik és kevésbé lesz már ragyogó. Ezen felül a hajunk őszül vagy fehérül a pigment hiánya miatt. Az elixírben található réz, segít megőrizni a haj pigmentációját.

 

Ha nem figyelünk oda kellően az étrendünkre és a bevitt tápanyagokra, akkor problémák léphetnek fel a testben. Ennek első jelei gyakran a hajban mutatkoznak meg először.

 

Ha az étrendedből hiányoznak az esszenciális vitaminokból, mint például a biotin és a cink, akkor az a hajadat negatívan érintheti. A Strong Hair Elixírt úgy alkottuk meg, hogy a hajad megkaphassa a legfontosabb tápanyagokat.