Pharmekal vision care Fekete áfonya 640 mg + lutein 100 db

Pharmekal vision care Fekete áfonya 640 mg + lutein 100 db
Pharmekal vision care Fekete áfonya 640 mg + lutein 100 db
Pharmekal vision care Fekete áfonya 640 mg + lutein 100 db
Pharmekal vision care Fekete áfonya 640 mg + lutein 100 db
Ár:
3.990 Ft(3.142 Ft + ÁFA)
Cikkszám:
11207
Gyártó:
Elérhetőség:
Raktáron
Mennyiség:
db

Támogathatja a szemek, retina egészségét, és az éleslátás fenntartását. (Vision Care with Bilberry and Lutein)A Vision Care alkalmazása főleg azok számára ajánljuk, akik külön figyelmet fordítanak a szemek, retina egészségének támogatására, és az éleslátás fenntartására.
Termékünk kitűnő választás lehet ezen erőfeszítések támogatásához a változatos, kiegyensúlyozott táplálkozás és az egészséges életmód részeként alkalmazva.


fekete áfonyát (bilberry) gyógynövényként tartják számon.
Legértékesebb hatóanyaga a mirtillin, mely a néphagyomány szerint hozzájárulhat a gyűjtőerek (vénák) és a verőerek (artériák) falai rugalmasságának fenntartásához. Kedvezően hathat a hajszálerek (kapillárisok) állapotára és pozitívan befolyásolhatja áteresztőképességüket.
Valamint a fekete áfonyában lévő flavonoidok és antocianinok erős antioxidáns tulajdonságúak.


Luteint az emberi szervezet sajnos nem tudja előállítani.
Antioxidáns vegyület, mely szervezetünkbe kerülve - a felszívódást követően - a szem két területén halmozódik fel: a szemideghártya (retina) sárgafoltján (makula), valamint a szemlencsében.
A Lutein mennyisége egyenes arányban áll a makula pigmentsűrűségével, melynek kulcsszerepe van a szembe jutó káros sugarak (például a különösen veszélyes UV-spektrum fölötti tartományban elhelyezkedő úgynevezett kék fény) kiszűrésében.
Antioxidáns tulajdonságánál fogva hozzájárulhat a szervezetünkben zajló káros oxidatív folyamatok gátlásához, így egészségünk megőrzéséhez és a sejtek szövetek védelméhez.Az Alfalfa (lucerna): A tudományos kutatások alapján elmondható, hogy a lucerna levelei bőségesen tartalmaznak vitaminokat mikro és makro elemeket. Az Alfalfa a fehérjék, ásványi anyagok, vitaminok és klorofill rendkívül gazdag forrása. A növény a következő enzimeket tartalamazza: proteázok, lipázok, amilázok, invertázok, pektinázok. Tartalmaz ezen kívül szalicilsavat, kumarsavat, szőlősavat, flavonoidokat, izoflavonoidokat. Jelentős mennyiségben található meg benne C, D, E, K vitamin, A-provitamin, B-vitamin csoport, ásványi anyagok, mint a kalcium, kálium, vas, cink, magnézium, réz, szelén, mangán, foszfor valamint klorofill.
Ennek köszönhetően az Alfalfa fogyasztása hozzájárulhat a normál látás fenntartásához, a megfelelő kollagénképződéshez és ezen keresztül az erek normál állapotának fenntartásához.

A sárgarépa alapvető vitaminforrás a szervezet számára. Tartalmaz kalciumot, káliumot, nátriumot, foszfort, vasat, magnéziumot, krómot, sót, A-, B-, C-, E- és K-vitaminokat. Legnagyobb értékét a magas béta-karotin tartalma jelenti, de más karotinokban is bővelkedik.
A béta karotin hozzájárul a haj, a köröm, a bőr és a szem egészségének megőrzéséhez.


Étrend-kiegészítő
VISION CARE – FEKETE ÁFONYA és LUTEIN
100 db Nettó tömeg: (87 g±10%)
Hatóanyagok 2 kapszulában: Név Mennyiség
Fekete áfonya (Vaccinium myrtillus)
(320 MG koncentrátumból 4:1) 1.280 MG
Lucerna por (Medicago sativa) 20 MG
Sárgarépa por 20 MG
Lutein (körömvirágból) 100 µg

Összetevők: fekete áfonya, tömegnövelő szer: maltodextrin, kapszulahéj: zselatin, lucerna por, sárgarépa por, lutein, csomósodást gátló anyag: zsírsavak magnézium sói

Napi ajánlott mennyiség: 2 x 1 db étkezés után

Hatályos, EU-s törvényi állásfoglalás:
Az étrend-kiegészítők élelmiszerek, így a jelölésükre (címke feliratok, a címkén, csomagoláson található bármely jel, ábra stb.) és reklámozásukra az élelmiszereknél megfogalmazott általános előírásokat kell alkalmazni.
Ennek megfelelően a termékek jelölése, megjelenítése és hirdetése nem állíthatja, vagy sugallhatja, hogy az étrend-kiegészítő betegségek megelőzésére, kezelésére alkalmas, vagy ilyen tulajdonsága van.
Az étrend kiegészítők nem alkalmasak betegségek, és a szervezet működési zavarainak gyógyítására, nem helyettesítik a megfelelő szakorvosi diagnózist és az esetleges gyógyszeres kezelést!

Általános információ az étrend-kiegészítőkről:
A kínálatunkban lévő termékek GMP minősítésűek, ami a legmagasabb besorolás a természetes alapanyagú étrend-kiegészítők körében, a felhasznált alapanyagok tisztasága, és a gyártási technológia minősége tekintetében!
Többszörös bevizsgálási folyamaton esnek át már az alapanyag állapottól, egészen a kész termékig.
Ha Ön terhes, szoptat, beteg, vagy gyógyszereket szed, konzultáljon kezelőorvosával, mielőtt bármiféle étrend kiegészítőt alkalmazna!
Ha az orvosa nem nyitott a az étrend-kiegészítők alkalmazására, keressen fel egy természetgyógyász szakembert!