Pharmekal ginkgo biloba kivonat 120 mg 100 db

Pharmekal ginkgo biloba kivonat 120 mg 100 db
Pharmekal ginkgo biloba kivonat 120 mg 100 db
Pharmekal ginkgo biloba kivonat 120 mg 100 db
Pharmekal ginkgo biloba kivonat 120 mg 100 db
Ár:
4.500 Ft(3.543 Ft + ÁFA)
Cikkszám:
11222
Gyártó:
Elérhetőség:
Raktáron
Mennyiség:
db

Alkalmazása hozzájárulhat a megfelelő memória, agyműködés és véráramlás fenntartásához.

A Ginkgo Biloba fogyasztását főleg azok részére ajánljuk, akik külön figyelmet fordítanak a megfelelő agyműködés és keringési funkciók fenntartására.
Termékünk kitűnő választás lehet ezen erőfeszítések támogatásához a változatos, kiegyensúlyozott táplálkozás és az egészséges életmód részeként alkalmazva.

A Ginkgo biloba (páfrányfenyő) a Föld egyik legősibb növénye.
Mint gyógynövényt a világ szinte minden táján az emlékezőképességre és a keringési rendszerre gyakorolt hatásáért vásárolják.

A hagyományos orvoslásban a páfrányfenyő leveleiből nyert kivonatot a memória és a keringési rendszer támogatására használják, mert a néphagyomány szerint a ginkgo biloba hozzájárulhat a memória és a kognitív képességek fenntartásához és az időskori agyműködés megfelelő szinten tartásához.

A ginkgo flavonoidok antioxidáns hatásuk révén hozzájárulhatnak a sejtek oxidatív stresszel szembeni védelméhez.

Étrend-kiegészítő
Ginkgo Biloba kivonat 120 mg
100 db Nettó tömeg: (44.5 g±10%)
Hatóanyagok 1 kapszulában: Név Mennyiség NRV%
Ginkgo Biloba levél kivonat 120 mg **%
(28,8 mg flavon-glikozid)

Összetevők: csomósodás gátló anyag: rizsliszt, zsírsavak magnézium sói, szilícium-dioxid, ginkgo biloba levél kivonat, kapszulahéj: zselatin, színezék: klorofill

Napi ajánlott mennyiség: 1 x 1 db étkezés után

Cukorbetegek és véralvadás gátlót szedők fokozott körültekintéssel alkalmazzák!

Hatályos, EU-s törvényi állásfoglalás:
Az étrend-kiegészítők élelmiszerek, így a jelölésükre (címke feliratok, a címkén, csomagoláson található bármely jel, ábra stb.) és reklámozásukra az élelmiszereknél megfogalmazott általános előírásokat kell alkalmazni.
Ennek megfelelően a termékek jelölése, megjelenítése és hirdetése nem állíthatja, vagy sugallhatja, hogy az étrend-kiegészítő betegségek megelőzésére, kezelésére alkalmas, vagy ilyen tulajdonsága van.
Az étrend kiegészítők nem alkalmasak betegségek, és a szervezet működési zavarainak gyógyítására, nem helyettesítik a megfelelő szakorvosi diagnózist és az esetleges gyógyszeres kezelést!

Általános információ az étrend-kiegészítőkről:
A kínálatunkban lévő termékek GMP minősítésűek, ami a legmagasabb besorolás a természetes alapanyagú étrend-kiegészítők körében, a felhasznált alapanyagok tisztasága, és a gyártási technológia minősége tekintetében!
Többszörös bevizsgálási folyamaton esnek át már az alapanyag állapottól, egészen a kész termékig.
Ha Ön terhes, szoptat, beteg, vagy gyógyszereket szed, konzultáljon kezelőorvosával, mielőtt bármiféle étrend kiegészítőt alkalmazna!
Ha az orvosa nem nyitott a az étrend-kiegészítők alkalmazására, keressen fel egy természetgyógyász szakembert!