NOW Probiotic 10 25 bill. 50 db

NOW Probiotic 10 25 bill. 50 db
NOW Probiotic 10 25 bill. 50 db
NOW Probiotic 10 25 bill. 50 db
NOW Probiotic 10 25 bill. 50 db
NOW Probiotic 10 25 bill. 50 db
Ár:
13.500 Ft(10.630 Ft + ÁFA)
Cikkszám:
11619
Gyártó:
Elérhetőség:
Raktáron
Mennyiség:
db

Díjak, elismerések:

  • Szójamentes
  • GMO-mentes
  • Diómentes
  • Vegetáriánus/Vegán
  • Gluténmentes
  • Tejmentes
  • Tojásmentes
  • Kóser

NOW® probiotikus-10 ™ egy kiegyensúlyozott spektruma olyan élő organizmusoknak, amelyek sav-rezisztens probiotikus baktériumtörzsekből állnak, és amelyek képesek természetes módon megtelepedni az emberi Gl traktusban (bélrendszerben). * A probiotikus baktériumok fontos szerepet játszanak az egészséges emésztésben, valamint segítik a bélfal bovonatának folytonosságát fenntartani, és támogatják a megfelelő bélmotilitást és részt vesznek a méregtelenítési folyamatban. * A Probiotic-10 ™ olyan baktériumtörzseket tartalmaz, amelyek klinikai vizsgálatok szerint támogatják az immunrendszer egészséges működését. *10 fajta baktériumtörzs

A termékben található probiotikus törzseket, DNS-ujjlenyomat-technológiával azonosították.

Ez a termék úgy lett megtervezve, hogy a Best By dátumig 25 milliárd CFU hatékonyságot biztosítson. A NOW® Probiotic-10 ™ az élő szervezetek kiegyensúlyozott spektrumát kínálja saválló rezisztens probiotikus baktériumtörzsekből, amelyekről ismert, hogy természetes módon képesek megtelepedni az emberi GI traktusban. * A probiotikus baktériumok kulcsfontosságúak az egészséges emésztés szempontjából, segítenek fenntartani a bél integritását, támogatja a megfelelő bélmozgást és részt vesz a méregtelenítési folyamatban. * A Probiotic-10 ™ olyan baktériumtörzseket használ fel, amelyeket klinikailag validáltak az immunrendszer egészséges működésének támogatására. *

Javasolt használat: 1 kapszula 1-2 alkalommal naponta étkezések között, vagy éhgyomorra.  Felbontás után, hűtőszekrényben tartandó, hogy MEGŐRIZZE  hatékonyságát.

Nem tartalmaz: búza, glutén, szója, tej, tojás, hal, kagyló vagy dióféle

Figyelmeztetés: Forduljon orvoshoz, ha terhes / szoptat, gyógyszert szed (különösen immunszupresszív gyógyszerek), vagy valamilyen betegsége van (különösen, ha az immunrendszerrel kapcsolatos).

A termék fogyasztása nem helyettesíti a kiegyensúlyozott vegyes táplálkozást és az egészséges életmódot.

Természetes színeltérés előfordulhat ebben a termékben.

Gyermekek elől elzárva tartandó!

Minőségét megőrzi: a dobozon jelzett hónap végéig

Tárolás: Hűtőszekrényben tartandó, hogy MEGŐRIZZE  hatékonyságát.

Gyártó: Now Foods, USA

*Ezeket a megállapításokat, nem értékelték Élelmiszerügyi és Gyógyszerészeti Hatóságok. Ez a termék nem alkalmas betegségek diagnosztizálására, kezelésére, gyógyítására vagy megelőzésére.