Life Extension B 12 60 db

Life Extension B 12 60 db
Life Extension B 12 60 db
Life Extension B 12 60 db
Life Extension B 12 60 db
Life Extension B 12 60 db
Ár:
4.500 Ft(3.543 Ft + ÁFA)
Cikkszám:
11731
Elérhetőség:
3 db
Mennyiség:
db

Segít fenntartani az egészséges homocisztein szintet (a szív- és érrendszeri, neurológiai és általános egészségi állapot jelzője)

Támogatja az agy egészségét és a megismerést

Fontos a vörösvértestek termeléséhez

rtandó.A Life Extension Vitamin B12 lágykapszulák könnyen feloldódnak a szájban, így praktikus módon támogatják az optimális B12-szintet, amely pozitív hatással van az egészséges homociszteinszintre és az agy egészségére.

 

* Segít fenntartani az egészséges homocisztein szintet

* Támogatja az agy egészségét

* Fontos a vörösvértestek termeléséhez

A B12-vitamin, más néven kobalamin, egy vízben oldódó vitamin. Segíti az idegek és a vérsejtek egészségét, miközben szerepet játszik a DNS-szintézisben is. Általában állati eredetű vagy dúsított élelmiszerekkel jutunk hozzá és az öregedéssel járó emésztési problémák befolyásolhatják a vitamin felszívódását. A vegetáriánusok és az idősek a legnagyobb kihívást a B12-vitamin egészséges szintjének fenntartása terén érzékelhetik.

 

HASZNÁLAT (1 adag = 1 Tabletta)

Oldj fel a szádban vagy rágj el egy (1) pasztillát naponta, vagy egészségügyi szakember ajánlása szerint.

TÁROLÁS

Száraz, hűvös helyen tárolandó.

 

FIGYELMEZTETÉS

Csak felnőttek számára. Terhesség vagy szoptatás esetén, vagy amennyiben bármilyen gyógyszert fogyasztasz, vagy bármilyen betegségben szenvedsz, a használat előtt konzultálj kezelőorvosoddal. A javasolt napi adagot ne lépd túl. Az étrend-kiegészítő nem helyettesíti a vegyes étrendet. Gyermekektől elzárva tartandó.

 

Vegetáriánus

Gluténmentes

GMO-mentes